Pripreme za dm žensku utrku pod vodstvom Marija Mlinarića

U utorak, 17. svibnja u 18 sati na Jarunu počinju pripreme za desetu dm žensku utrku pod vodstvom magistra kineziologije Marija Mlinarića. Pripreme za utrku traju 25 dana, do 10. lipnja, dok će se dm ženska utrka održati u subotu, 11. lipnja na Jarunu.

Treninzi će se održavati radnim danom od 18 do 19 sati, na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu, dok će subotom i nedjeljom treninzi biti dostupni online, na dm-ovim profilima na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com.
Na pripremama za dm žensku utrku mogu sudjelovati sve ljubiteljice trčanja i aktivnog života te one koje to tek žele postati. Sve što morate ponijeti sa sobom je dobra volja i spremnost na prihvaćanje izazova – ostalo osiguravamo mi. Pripremite se za atletske treninge, treninge snage i tonizacije koji će vam osigurati kondiciju za dm žensku utrku, ali i inspiraciju da se nastavite svakodnevno kretati“, izjavio je Mario Mlinarić, magistar kineziologije i voditelj priprema za dm žensku utrku.

Sudjelovati na dm ženskoj utrci možete kupnjom ulaznica koje su od danas dostupne u prodavaonicama dm-a (do 10. lipnja) ili u dm online shopu (do 3. lipnja), a birati možete između četiri utrke. Dvije su namijenjene najmlađima, djeci od dvije do šest godina te djeci od sedam do jedanaest godina, dok će žene moći sudjelovati u natjecateljskoj i rekreativnoj utrci. Kotizacija za natjecateljsku utrku iznosi 100 kuna, za rekreativnu 50 kuna, dok je kotizacija za dječje utrke 25 kuna.

dm ženska utrka jedno je od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj, a ovogodišnja će utrka pružiti podršku radu udruge P.I.N.K. – life s ciljem otplaćivanja ultrazvučnog uređaja za KBC Zagreb te kupnje mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre milosrdnice. U osam utrka održanih u Zagrebu i jednoj virtualnoj utrci sudjelovalo je više od 48.000 trkačica i djece, a uz njihovu pomoć dm je donirao više od 700.000 kuna.

Sve detalje o pripremama i desetoj dm ženskoj utrci možete saznati na internetskoj stranici www.dm.hr/dmzenskautrka.