Nesebična briga o koži i okolišu

Svijest o zaštiti okoliša nije više samo žensko pitanje – sve više modernih muškaraca osim o njezi vlastitog tijela, vodi brigu i o ekološkoj prihvatljivosti proizvoda koje koriste.

Održivost i zaštita okoliša za NIVEA MEN više je od slogana te se aktivno zalaže za uporabu bočica od recikliranog aluminija. U suradnji sa švicarskom tvrtkom Nussbaum, specijaliziranom za izradu pakiranja, NIVEA MEN, od sada nudi gelove za brijanje u aerosolnim bočicama od 100 % recikliranog aluminija – kao prvi proizvođač na austrijskom tržištu.

Zahvaljujući novom pakiranju, uz korištenje NIVEA MEN gelova za brijanje možete doprinijeti smanjenju emisija CO2, omogućiti aluminiju drugi život i uštedjeti oko šest tona aluminija – što odgovara težini jednog odraslog slona!
Osim što brinete o okolišu, svojoj koži pružate intenzivnu njegu i relaksirajuće iskustvo brijanja bez iritacija. Zaboravite na dugotrajan proces brijanja, brojne porezotine i grubu i isušenu kožu.

Isprobajte NIVEA MEN Protect & Care gel za brijanje s aloe verom, vitaminima i aktivnim hidratizirajućim sastojcima koji pomažu u sprječavanju isušivanja kože. Zahvaljujući naprednoj Ultra Glide tehnologiji brijanje ima poprima drugu dimenziju, a rezultat je svježa, zdrava i glatka koža kakvu svaki muškarac želi.

Za temeljito i posebno ugodno brijanje koristite NIVEA MEN Protect and Care gel za brijanje u aerosolnoj bočici od 100 % recikliranog aluminija.

•Štiti od malih porezotina i iritacija.
•Aktivno omekšava bradu radi učinkovitog prianjanja žileta.
•Hidratizira, njeguje i osvježava.
•Prikladan je za sve tipove kože.

Kako bi koži dali njegovan i zdrav izgled koristite NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje čija je formula posebno razvijena za osjetljivu kožu i sadrži 0 % alkohola. Izrazito je blaga, neutralnog mirisa te obogaćena snažnom kombinacijom kamilice i hamamelisa za intenzivnu njegu kože prije brijanja.

●Štiti kožu od iritacija uzrokovanih brijanjem zahvaljujući Ultra Glide tehnologiji.
●Njeguje vašu kožu prije brijanja.
●Omekšava kratku bradu za precizno brijanje.
●Od sada, u aerosolnim bočicama od 100 % recikliranog aluminija.