Luksuzna masaža – 50 minuta čistog spektakla za kožu

Piling dijamantima, srebrna manikura, tretman lica pčelinjim otrovom…, sve su to ekskluzivni tretmani kojima se brojne slavne dame, poput Mile Kunis, Gigi Hadid ili Kate Middletod, pokušavaju otrgnuti zubu vremena. No, jedan je, čini se, bez konkurencije i ponovno se vraća kao veliki trend. Masaža zlatom! Kao predvodnici trendova, dobro to znaju i u SPAeVITA centru Terma Tuhelj, pa je od sada u njihovoj ponudi ekskluzivna, 50-minutna masaža zlatom.

Usporava razgradnju kolagena i elastina
Riječ je o opuštajućoj masaži cijelog tijela. Zbog bogatih svojstva 24-karatnog zlata, koža postaje svilenkasto mekana te poprima ujednačen ton i lijepi sjaj. Poznato je i to da zlato aktivira elektrone u stanicama kože, pa ona postaje čvršća, prokrvljenija, sporije stari… Zlatna njega tako će usporiti razgradnju kolagena i elastina, a u kombinaciji s magičnom moći dodira, masaža zlatom djeluje i holistički“, kažu u Termama Tuhelj.

Eliksir mladosti
Čestice zlata u službi njege i ljepote nisu novitet, jer su sastojak mnogih krema i preparata, a vjeruje se i to da je za Kleopatrinu ljepotu i njegovan izgled zaslužna upravo zlatna maska s kojom je spavala. I, uistinu, zlato kao simbol blagostanja, snage i topline stimulira ne samo životnu energiju, već i obnovu i rast stanica kože. Pa su male molekule listića zlata, baš zato što su tako moćne i što se lako apsorbiraju u tijelo, pravi eliksir mladosti.

Zlatni standard ljepote
Posljednje vrijeme sve se češće zlato spominje i kao sredstvo za oporavak mišića, posebice nakon napora i/ili sportskih ozljeda, a iznimno je učinkovito i u tretmanima mršavljenja, ali i u borbi s dubinskim celulitom. Zlatna masaža Terma Tuhelj zlatni je standard ljepote i opuštanja te najbolja pozivnica za toliko potreban odmak – s luksuznim predznakom i to nadohvat ruke.