H&M Studio SS22 kolekcija slavi novu modnu eru

Predstavljamo “Press Play”, visokoenergetski homage H&M Studio modi koja popravlja raspoloženje. Inspirirana glazbenim Gen-Z muzama s uzbudljivim stilom i blistavim osobnostima, kolekcija SS22 oslanja se na nekonvencionalnu modu 1980-ih i 1990-ih. Uz moćnu paletu boja, električnu fuziju printeva, kao i elegantne dodatke, kolekcija donosi potpunu inspiraciju za odijevanje potaknuto odvažnim miks-and-match mentalitetom.

H&M Studio SS22 kolekcija će biti dostupna ekskluzivno na hm.com od 24. veljače.

Ključni komadi zrače stavom “vidjeti-i-biti-viđen”. Od avangardnog trapera na vezanje i kombinezon-odijela, do limeta-zelenog satena i kupaćih kostima s leopard uzorkom koji se mogu nositi bilo gdje, ovo su kombinacije koje plijene pažnju. Mini suknja od trapera sa šiljcima, mrežasti gornji dio s volanima i mala crna haljina obrubljena kamenčićima podsjećaju na ekscesivno raspoloženje kasnih 1990-ih. U međuvremenu, majica od organskog pamuka sadrži osebujan print usana iskrivljenih pop artom berlinskog ilustratora Stefana Fählera. Dok je na dodacima, fokus usmjeren na statement komade, od lančića i naušnica s zeleno-zmijskim uzorkom do platform klompi i crvenih zapadnjačkih čizama. U skladu s H&M-ovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od održivijih materijala uključujući reciklirani poliester, reciklirani poliamid i recikliranu vunu.

U zraku je novo energično raspoloženje koje nas tjera da se svi ponovno poželimo dotjerati uz fantastičnu odjeću. Podsjeća na va-va-voom duh koji je definirao modu od 1980-ih do ranih 2000-ih. Za kolekciju SS22 željeli smo vratiti moćnu modu velike osobnosti u fokus, nudeći svestrane komade koji će potaknuti radost”, izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativni savjetnik u H&M-u.

Za SS22 imali smo glazbene muze koje razbijaju granice. Inspirirala nas je njihova predanost zaobilaženju klišeja i očekivanja, kako u njihovoj odjeći, tako i u njihovim stavovima. Kolekcija je posvećena zabavi bez ograničenja, s namjerom da pomogne našim kupcima da izgrade svoj vlastiti optimistični novi izgled”, kaže Linda Wikell, koncept dizajnerica za H&M Studio