U dječjem gradu kreće petodnevni Zimski kamp sa školom klizanja

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, organizira petodnevni Zimski kamp sa školom klizanja za djecu. Maleni polaznici će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima, a uz stručno vodstvo animatora proći će kroz više od 10 edukativnih radionica i petodnevnu školu klizanja!

Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio petodnevni Zimski kamp koji će se tijekom predstojećih zimskih praznika u dva termina održavati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj.

Zimski kamp podrazumijeva pet cjelodnevnih boravaka s uključenim zdravim obrocima, više od 10 edukativnih radionica i petodnevnu školu klizanja koja će se, pod stručnim vodstvom trenera i animatora, održati na klizalištu Ice Wonderland ispred Z centra.
Dječji Zimski kamp planiramo već dva mjeseca, a iza nas je čitava serija radnih i koordinacijskih sastanaka različitih disciplina jer je osmišljavanje programa koji nije samo zabava, već i poticaj psihofizičkom razvoju djece bio velik izazov”, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

U razvoju Zimskog kampa sudjelovali su vodeći pedagozi i odgajatelji, a konzultirali smo i nutricionistkinju koja je za nas pripremila uravnotežen petodnevni jelovnik s tri obroka dnevno temeljen na zdravim namirnicama. Vjerujem da smo postigli idealno balansiranu formulu razvoja, edukacije i zabave za djecu koja u MiniPolisu mogu postati što god požele”, dodala je Gašo.

Zimski kamp u MiniPolisu odvija se po edukativnom konceptu učenja kroz igru kojeg su, pozitivnim stručnim mišljenjem, verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje.

Kamp je namijenjen za djecu od 4 do 12 godina, a prijave je moguće izvršiti na web stranicama ili na recepciji MiniPolisa.