Top 5 ideja za najbolje poklone ovih blagdana

Bliži se vrijeme darivanja. Prava čarolija Božića osjeća se kada darujemo srcem i kada sreću podijelimo s najmilijima. Da bi vam u ova užurbana i “luda” vremena olakšali božićnu kupovinu, donosimo 5 ideja za poklone kojima ćete sigurno razveseliti voljenu osobu.

Zabavni tečaj
Pobrinite se da vaš poklon ove godine bude drugačiji! Najdražima omogućite poseban doživljaj i uspomenu koju će dugo pamtiti – poklonite im tečaj! Birajte između onih uživo ili online, onaj od par sati, više dana ili tjedana; mogućnosti su mnogobrojne. Osim što se može naučiti nova i korisna vještina, vaši najdraži će se sigurno dobro zabaviti. Ovisno što osobu zanima, poklonite im tečaj slikanja uz vino, izrade božićnog nakita, radionicu snimanja fotografije, nešto kulinarsko poput sushi radionice ili živahno kao tečaj salse… Ako tečaj organizirate kod lokalnog obrtnika, umjetnika ili malog poduzetnika i upišete zajedno, doživljaj će biti još lijepši te ćete podržati rad vrijednih ljudi.

Poklon s personaliziranom porukom
Svatko voli dobiti nešto personalizirano i osobno. Takav poklon pokazuje da je osobi iskreno stalo, jer se potrudila napraviti nešto jedinstveno. Najjednostavniji su primjer personalizirane šalice za kavu ili čaj s ciljanom porukom za određenu osobu. Budite kreativni i originalni! Naš savjet je da poruka bude pozitivna i duhovita, odnosno nešto što će osobu nasmijati i uljepšati joj dan. Može biti otisnuta i na drugom predmetu, npr. pamučnoj majici, platnenoj eko torbi, privjesku za ključeve… Važno je da je predmet praktičan, koristan i u svakodnevnoj upotrebi.

Ništa bez tehnologije
S tehnologijom nikad nećete pogriješiti! Elegantan i moderan mobitel s brojnim funkcionalnostima, naprednom kamerom te da stane u svaku torbicu ili džep, svakako je odličan izbor. Prekrasan Huawei nova9 mobitel u Starry Blue nijansi nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj tanki mobitel ima 3D zakrivljeni zaslon i teži samo 175 grama zbog čega pri rukovanju imate osjećaj iznimne lakoće. Uz glavnu kameru od 50 MP i dodatne 3 kamere visoke rezolucije, te razne pomoćne tehnologije poput one protiv distorzije, moći ćete napraviti pregršt kvalitetnih fotografija i uspomena. Dodatno, s prednje strane se nalazi 32 MP 4K ultra HD portretna kamera koja uz inteligentno AI Beauty uljepšavanje, izrađuje najbolje selfije koje možete zamisliti. Bateriji za punjenje od 0 do 100 posto treba samo 38 minuta, pa nema bojazni da ćete propustiti onaj najbitniji trenutak. Sve u svemu, Huawei nova9 predstavlja savršeni poklon za krenuti u novu godinu.

Nakit
Elegantna i diskretna narukvica ili ogrlica s jednostavnim privjeskom uvijek je dobrodošao modni dodatak. Žene i nakit su oduvijek nerazdvojan par pa se s takvim poklonom ne može pogriješiti. Pogotovo u blagdansko vrijeme kada se svi volimo malo više urediti i zasjati posebnim blagdanskim sjajem. A možete i spojiti tehnologiju s elegancijom pa se odlučiti na prekrasan Huawei Watch GT 3, koji uz moderan dizajn donosi i moćne performanse.

Mirisne svijeće
Miris, iako nevidljiv, jako je bitan i može u velikoj mjeri utjecati na to kako se osjećamo. Sjetite se samo kada osjetite miris bonbona koje ste nekad obožavali, odmah će vas “teleportirati” u to vrijeme ili oživjeti sjećanja na djetinjstvo. Određene mirisne note nam mogu podići raspoloženje, potaknuti nas na kreativnost ili pak djelovati opuštajuće. Stoga odaberite mirise laganih citrusnih nota s primjesom klinčića za trenutke odmora i relaksacije s voljenom osobom ovih blagdana.