Nununu, Tinycottons i Mini Rodini ponovo oduševljavaju male i velike

Počela je nova školska godina, a u brojne dućane stigla je nova jesensko-zimska kolekcija. Svaki roditelj pazi da je odjeća za njihove mališane udobna, a sve je veći naglasak i na održivosti. Da bi djeca s osmijehom krenula u vrtić i školu, zabavni motivi i uzorci na njihovoj garderobi mogli bi biti dodatni razlog za zavoljeti hladnije doba.

Tko još može odoljeti slatkim uzorcima brenda Tinnycottons? Nova kolekcija donosi komade pažljivo osmišljene za male istraživače, neustrašive i željne novih avantura. Jesensko-zimska kolekcija voli različitost, približava nepoznato, a poznato predstavlja na neobičan način. Ova kolekcija posebno je putovanje na kojem će se naći brojni zanimljivi likovi i motivi – vjeverice, mravi, planine i zvijezde. Ljubav prema prirodi prate nijanse smeđe, zelene i bež boje, uz svijetlocrvene, plave i žute naglaske.

Prepoznatljiv stil vraća se na velika vrata Nununu kolekcije. Za djecu koja imaju stav i ne boje se pokazati ga, netipični uzorci, lubanje i zvijezde osvojit će srca malih, ali i velikih. Kolekciju karakteriziraju detalji jarkih boja i buntovne poruke koje često čujemo od najmlađih. Nununu obožavaju brojne poznate ličnosti i njihova djeca, od Johna Legenda pa sve do Pink. Brend za modernu obitelj u kojoj roditelji puštaju djeci da sama biraju svoj stil ističe se zbog unisex komada, koji ruše stereotipe dječje mode.

Tko se sjeća slatkih jagodica iz ljetne kolekcije Mini Rodini? E pa jesen i zima profinjenog švedskog eko brenda izgledaju potpuno drukčije! Slatke životinje preuzet će glavnu ulogu ove skandinavske priče u kojoj šarene boje ispunjavaju sve dječje snove. Udobni jesenski komadi u skladu su s prirodom i prirodnim materijalima, koji prate dječju maštu i njihov zaigran karakter.

Nova kolekcija brendova Tinycottons, Nununu, Mini Rodini te mnogih drugih eko brendova može se pronaći u multibrand trgovini Ne.ne.ne. na adresi Gjure Deželića 8 u Zagrebu. Za sve koji nisu u mogućnosti posjetiti poznatu zagrebačku lokaciju tu je online stranica popularne dječje trgovine. Slatke modele za male i odvažne uz sve zanimljivosti o brendovima pronaći se može na Instagram i Facebook stranici trgovine.