Žuja Vlašiću napravila dres od limenki piva

Omiljeno hrvatsko pivo Ožujsko i poznati hrvatski freeride biciklist i umjetnik Mislav Mironović udružili su snage i za mladu nogometnu zvijezdu, junaka reprezentacije Nikolu Vlašića izradili dres od limenki Žuje s njegovim likom. Tako je Žuja svrstala Vlašića uz bok velikom Neymaru za kojeg je Mironović prije nekoliko godina također izradio Barcelonin dres od limenki.

Žuja već godinama uoči i tijekom važnih nogometnih natjecanja gradi pozitivno navijačko ozračje u Hrvatskoj koje je prisutno u kafićima, fan zonama, na stadionima, na trgovima i ulicama. Tamo gdje navijači ostavljaju srce za reprezentaciju kao što ga nogometaši ostavljaju na terenu. Zato je ove godine lansirala nogometnu kampanju ‘Ostavi srce za Hrvatsku’ i u sklopu nje i limitiranu seriju limenki. Zvijezde kampanje i tih limenki su Bruno Petković, Marcelo Brozović, Dominik Livaković i Nikola Vlašić.

Nogometne kampanje su nam izuzetno važne jer je Žuja već godinama partner nacionalne momčadi i zato se trudimo doći do novih kreativnih rješenja i out of the box ideja kako bismo napravili iskorak u svojim aktivnostima. Jedna od takvih ideja je i ovaj Vlašićev dres od limenki“, rekao je Mislav Madirazza, brand manager za core brandove u Zagrebačkoj pivovari.

Za izradu Vlašićevog dresa korišteno je čak 85 limenki Žuje s njegovim likom.

Super je što imam priliku surađivati s brendom poput Ožujskog koji podržava malo drugačiji, kreativniji pristup promociji koja ima efekt na više razina, ali pogotovo jer će to mojih ruku (a i tatinih) djelo imati najveći efekt na Vlašićevom zidu“, rekao je Mironović, jedan od prvih hrvatskih profesionalnih freeride biciklista koji je nakon svoje dugogodišnje profesionalne karijere krenuo u umjetničke vode. Od života u Americi i stvaranja kreativnih animacija i kratkih filmića do dresova za nogometaše poput Neymara, Assensia, a sada i za našeg Vlašića. Iako, kaže, nije veliki fan nogometa, uz ovakve Žujine projekte bi ga mogao i zavoljeti.