Pustolovi biraju ovakav odmor

Lungomare ili unutrašnjost, na dva kotača ili pješice, a svakako i pod morem i na moru – istražiti otok Krk i njegove šume i maslinike te tirkizno-plavo more, uživajući u aktivnostima koje pruža i kojima mami sve više ljubitelja aktivnog odmora, neopisiv je doživljaj. Brojne pješačke i biciklističke staze, koje odlično povezuju sva mjesta na ovom životopisnom otoku, kao i mnogobrojni sadržaji za pustolove i one sportskog duha, zaslužni su što ovaj zlatni otok, a posebice mjesto Punat i Falkensteiner Hotel Park Punat sa svojim idealnim položajem, pružaju savršenu polaznu točku za – avanturistički odmor iz snova. Ljetna avantura samo što nije počela, jer Falkensteiner Hotel Park Punat svoja vrata otvara 8. lipnja.

Neka avantura počne!
Avanturistički turizam najbrže je rastući trend u turističkom sektoru, a nakon što je pandemija pokazala da ‘može i drukčije’ i zaustavila nas u mnogim našim planovima, danas smo – više nego ikada – željni pustolovina. Bez obzira u kojoj biste se disciplini najradije iskušali, jeste li avanturistički početnik ili već imate ‘utakmica u nogama’, Falkensteiner Hotel Park Punat sa svojim inovativnim sportskim conciergom zadovoljit će sve vaše ‘apetite’. Njegova je zadaća da vam otkrije atrakcije i skrovita mjesta otoka te isplanira individualni program u skladu s vašim željama. I, dakako, ne morate brinuti o opremi i nositi ju sa sobom, jer sve možete iznajmiti. Bilo da se radi o biciklima, brdskim ili trkaćim, opremi za ronjenje, kajacima ili SUP-ovima…, sve je tu, no ako ipak najviše volite svoj bicikl, nema problema, kad završite s istraživanjem otoka na dva kotača, vaš ljubimac bit će na sigurnom pohranjen.

I unutar hotelskog kompleksa nalaze se brojni punktovi za vježbanje, a ono što posebno privlači je vježbanje joge i pilatesa u prekrasnom vrtu s pogledom na bazen i more. Trčanje, planinarenje, ronjenje, jedrenje, surfanje…, sve možete isprobati u Falkensteiner Hotelu Park Punat i tako možda otkriti neke svoje nove strasti.
Think pink

Nakon aktivno provedenog dana, opustite se u idiličnom ambijentu s Falkensteinerovim potpisom. Think pink neka bude vaša nova životna mantra, za koju ćete – odaberete li ovako ‘posložen’ odmor – itekako imati razloga. Smještaj s full bord uslugom, pink coctail dobrodošlice, ali i Pink opening event s izborom delikatesa, grickalica i pića u ružičastoj boji dodatno će razigrati vaše raspoloženje i vaš odmor.