Huawei Band 6 dostupan u Hrvatskoj

Najnoviji Huawei uređaj Band serije pametnih narukvica sada je dostupan korisnicima u Hrvatskoj. Huawei Band 6 donosi brojna poboljšanja na području dizajna, trajanja baterije te mogućnosti praćenja zdravlja i sportskih aktivnosti. Huawei Band 6 dostupan dostupan je kod prodajnih partnera u 3 različite boje – Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 449 kn.

Band 6 donosi AMOLED FullView zaslon od 1,47 inča, s omjerom zaslona i kućišta od 64 posto što omogućuje prikaz više informacija. Osim prostranog zaslona, nova pametna narukvica donosi i izdržljivu bateriju po kojima su Huawei nosivi proizvodi poznati.

Vrhunska udobnost i precizno praćenje zdravlja presudni su za pametne narukvice, a Huawei Band 6 napravljen je po izuzetno visokim standardima. Teži samo 18 g te je prikladan za nošenje i praćenje zdravlja tijekom cijelog dana. Band 6 nije samo prva Huawei pametna narukvica koja podržava cjelodnevno praćenje razine SpO2, već korisnicima pruža čitav niz funkcionalnosti nadzora zdravlja kao što su otkucaji srca, san, stres i praćenje menstrualnog ciklusa. Huawei Band 6 podržava 96 načina vježbanja za profesionalno praćenje i analizu podataka koji pomažu korisnicima pri vježbanju.

Huawei Band 6 dolazi s 1,47-inčnim AMOLED FullView zaslonom razlučivosti 194×368 piksela, čija je gustoća 282 PPI. U usporedbi s prethodnikom, zaslon je 148 posto veći, a zaslon u boji pruža korisnicima veću jasnoću informacija i daje podatke o vježbanju i zdravlju. Tijelo od polimera ojačano je staklenim vlaknima s nježnom presvlakom od metalne teksture, a u kombinaciji s mekom i koži prihvatljivom narukvicom od silikonske gume nudi moderan izgled.

Dugotrajna baterija uparena s čipsetom visoke učinkovitosti i pametnim algoritmima za uštedu energije omogućuje korisnicima da uz Huawei Band 6 kontinuirano prate otkucaje srca i spavanja s 14-dnevnim vijekom trajanja za neprekinutu upotrebu. Osim toga, Band 6 podržava brzo punjenje putem magnetskog punjača, a punjenje od 5 minuta može podržati dva dana uobičajene upotrebe.

Zahvaljujući optimiziranim hardverskim modulima, temeljenima na TruSeen 4.0 tehnologiji i novom pametnom algoritmu za uštedu energije, Huawei Band 6 podržava cjelodnevni SpO2 nadzor. Uređaj prati zdravlje korisnika i generira alarm kada je razina kisika u krvi niska, pomažući im da brzo poduzmu mjere i proaktivno upravljaju svojim zdravljem. Band 6 također pruža kontinuirano i precizno praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu. Osim toga, podržano je i praćenje sna, stresa i menstrualnog ciklusa, a također će upozoriti korisnika ako je puls u mirovanju previsok ili prenizak.

Fitness značajke nove pametne narukvice korisnicima također donose potpuno novo iskustvo. Podržano je 11 profesionalnih načina vježbanja kao što su trčanje u zatvorenom i na otvorenom, vožnja biciklom i preskakanje užeta, te 85 prilagođenih načina, uključujući fitnes, igre s loptom i ples. U Huawei Band 6 ugrađen je TruSport algoritam profesionalnog vježbanja koji je kompanija razvila kako bi dubinski analizirala sposobnosti vježbanja korisnika na temelju višedimenzionalnih parametara kao što su podaci o varijabilnosti otkucaja srca i podaci o vježbanju, pružajući im znanstvene procjene i prijedloge vježbi.

Huawei s najnovijim uređajem nastavlja s predstavljanjem novih proizvoda na hrvatskom tržištu. Nedavno su objavili kako su tržišni lider po prodaji pametnih satova u Hrvatskoj, a nakon što su predstavljene FreeBuds 4i bežične slušalice koje odlikuje vrhunski zvuk i autonomija po prihvatljivoj cijeni, odnedavno je kod prodajnih partnera moguće pronaći i prvi monitor na domaćem tržištu – Huawei Display 23,8“, kao i osvježene modele laptopa MateBook D 14 i D 15. Također, u prodaji su dostupna i čak četiri modela novih Huawei rutera, od čega se ističe nova WiFi AX3 serija s moćnom Wi-Fi 6 Plus vezom.