Hala Park nastavlja s glazbenim događanjima

U subotu 12. lipnja ugostit će Detour, suvremeni elektro-akustični bend s mnoštvom hitova. “Mjesec”, “Snijeg”, “Plešem sama”, “Tvoje lice se promijenilo”, “Daleko”, “Ljeto počinje”, “Biram”, “Bez tebe”, te megahit “Zaljubila sam se” rasplesat će i one najotpornije.

“Stvarno smo sretni i uzbuđeni što 12. 6. sviramo u Hala Parku, iz razloga što nam je to prvi samostalni koncert u proteklih godinu dana. Po prvi puta koncertno predstavljamo pjevačice Doru i Karlu, te što smo jedni od prvih izvođača u novom zagrebačkom koncertnom prostoru.
Bio sam na jednom od koncerata i radi se o zaista sjajnom prostoru s velikom pozornicom, zvuk je odličan, atmosfera je festivalska i baš se veselimo, nakon dugo vremena, susretu s najdražom nam publikom u takvom ambijentu.”
– rekao je uoči koncerta Nenad Borgudan iz Detoura.

Ulaznice potražite ovdje (Entrio): Detour u Hala Parku

Cijena ulaznice iznosi 50,00kn, na dan koncerta 70,00kn.

Prošlog su vikenda Je Veux, Jonathan i Vatra otvorili novi koncertni prostor, Hala Park, koji svojom raznovrsnom ugostiteljskom ponudom, vrhunskom produkcijom i festivalskom atmosferom postaje nezaobilazno mjesto za izlaske u Zagrebu.

Hala Park u sljedećim je mjesecima pripremio bogat glazbeni program, te brojna događanja, uključujući i praćenje utakmica Europskog prvenstva u nogometu.
Više informacija uskoro!