Ne propustite mađioničarski spektakl za cijelu obitelj

Najbolji hrvatski mađioničar ove subote stiže u Ludu kuću! U godini svoje 20. obljetnice bogate karijere svim ljuditeljima magije ali i onima koji će to tek postati donosi pravi mađioničarski spektakl Show must go on – Magic show za cijelu obitelj. Svega nekoliko ulaznica ostalo je za predstavu koja nas očekuje ove subote, 10. travnja u 11 sati u ludilištu Luda kuća. Show će se održati prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Ova urnebesno smiješna, uzbudljiva i interaktivna mađioničarska predstava idealna je za zabavu cijele obitelji, a Lukin smisao za humor te vrhunske mađioničarske sposobnosti bez sumnje mnoge će oduševiti i nasmijati do suza.

Najpoznatiji svjetski mađioničarski show Masters of Illusion koji okuplja najbolje mađioničare svijeta, Luku je uvrstio među svoje odabrano društvo te mu uputio poziv na sudjelovanje u spektaklu koji svake godine prate milijuni ljudi diljem cijelog svijeta. Masters of Illusion show pokrenut je 2000. godine kada je po prvi put na velikoj pozornici Magic Castle u Kaliforniji okupio tadašnje najpoznatije mađioničare iz cijelog svijeta. Maštoviti performansi oduševili su publiku i zasluženo dobili svoje mjesto u programu američkih Pax TV i MyNetwork TV.

Osigurajte svoje mjesto na ovom magičnom spektaklu i možda upravo vi budete odabrani za Lukinog pomoćnika na pozornici te tako naučite neke od uzbudljivih trikova na kojima počivaju najveće tajne i vještine omiljenog hrvatskog majstora magije.

Ulaznice za Magic show za cijelu obitelj mogu se kupiti u sustavu ulaznice hr. ili na blagajni Lude kuće na adresi Ulica kralja Zvonimira 63.