Samo najbolja obuća za virtualni novogodišnji doček

Pred nama su zadnji dani ove izuzetno neobične 2020. godine. Dani blještavila, glamura i šljokica preselit će se na neke virtualne platforme, pa neće biti nimalo neobično zakoračiti u novu godinu uz ZOOM doček.
Ova nam je godina donijela mnogo nepredvidivih situacija, pa će i novogodišnji doček biti drugačiji nego li što smo do sada navikli da on bude. Virtualne zabave su odlična ideja za sve kojima nedostaje da se lijepo urede, našminkaju te da pritom iz ormara izvuku salonke na potpeticu. Da, dobro ste pročitali! Potpetice su obavezne i na ZOOM zabavama!
Za dobar osjećaj bitno je imati i lijepe cipele!

Kada je o obući riječ, novogodišnja zabava dozvoljava nam da pretjerujemo s glamurom, blještavilom, visinom potpetice i kombinacijom uzoraka. Točka na „i“ svake modne kombinacije za party zabavu su svakako upečatljive salonke, pa makar ih obukli samo za virtualnu zabavu.

Na policama Mass trgovina nalazi se veliki izbor salonki za svaki ukus. Ljubiteljice profinjene elegancije obožavat će ove godine iznimno popularne salonke s krokodilskim uzorkom, a ljubiteljice blještavila zasjat će su salonkama s potpeticom koje je ukrašena kristalićima. Ne možete pogriješiti ni s lakiranim salonkama, a za nešto odvažnije savršen izbor bit će salonke u tradicionalnoj novogodišnjoj boji – crvenoj, za koju se kaže da, između ostalog, donosi sreću i