Najukusnije proteinske tjestenine stigle u lidl

Ostvarena suradnja između prodajnog lanca Lidl i hrvatskog brenda Matičnjak, razveselit će mnoge ljubitelje hrvatskih proizvoda. Hvalevrijedan program pod nazivom „Okusi svoj zavičaj“, uvrštava samo najkvalitetnije domaće proizvođače, koji se svojim trudom i izvrsnošću – izdvajaju. U Lidlovu ponudu ulaze 3 vrste proteinskih tjestenina, ona od sezama, lješnjaka i svima dobro poznata chia tjestenina.

Svaka od njih ima svoja hranjiva svojstva i osim što su iznimno zdrave, odličnog su okusa. Njihova glavna karakteristika su proteini koji kontroliraju apetit, povećavaju osjećaj sitosti, a mišićima pomažu u rastu i oporavku. Količina vlakana iz ovih tjestenina, kontrolira razinu šećera u krvi i samim time, energija je kontinuirana. Ne sadrže jaja, boje i aditive, i potpuno su sigurne za sve uzraste te već za desetak minuta, možete imati ukusan ručak od kojega će vaša energija biti na zavidnoj razini.

Ova uspješna suradnja između brenda Matičnjak i trgovačkog lanca Lidl, svjedoči o hrvatskoj kvaliteti, koju danas, više nego ikad, moramo podržavati, a domaći proizvođači bi trebali biti cijenjeni i police u trgovinama, trebale bi biti ispunjene domaćim proizvodima. Lidl je ovim programom potaknuo na kupovinu i podržavanje domaćeg, što je prije svega prilika proizvođačima da predstave najbolje od najboljeg.