Najbolje mjesto za božićne darove za vaše bebe

Najljepše doba godine ujedno je i najnježnije doba za sve roditelje, tete i stričeve ili bake i djedove. Većinu nas uhvati božićna groznica i sumanuto lutanje trgovinama u potrazi za idealnim darovima. Ova godina specifična po mnogočemu, mogla bi i to promijeniti. Čuvamo svoje i tuđe zdravlje, ali to ne znači da Božića i darivanja neće biti. Uz preporuku da ostanete doma i budete odgovorni, Goody vam donosi darove za djecu na kućna vrata.

Goody je hrvatski brend kojoj vam putem webshopa nudi razne zanimljive artikle za vaše najmlađe. Kod njih ćete pronaći artikle koje koristite svakodnevno poput duda, bočica, tetra pelena, posteljine, igrački, poklon setova, opremu za bebe (hranilice, ležaljke, baby gym, krevetiće…), tekstil, radosnice, ali i poklone za posebne prilike.

Osim mogućnosti same kupovine postoji i opcija poklon pakiranja čiji izgled birate sami, a taj poklon paket šalje se na adresu koju navedete. Uz poklon paket dolazi i prigodna čestitka u kojoj se nalazi tekst koji možete osmisliti sami.

Cilj im je ponuditi na jednom mjestu artikle privlačnog dizajna i neosporne kvalitete po privlačnim cijenama i to većinom domaćih proizvođača.

Goody. je prilagodio asortiman kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe i svoje mališane. Mame, bake, strine, tete, ujne, kume, tate, djedovi, stričevi, tetci, kumovi i svi ostali na pravom ste mjestu. Goody.hr vas neće razočarati ni sadržajem ni samim pakiranjem.

Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme lutajući po shopping centrima, obavite svoju kupnju brzo i bezbolno na www.goody.hr. Izvedite svoje mališane na izlet u prirodu ili zajedno pripremite ručak, a Goody paket stići će na vašu adresu u najkraćem mogućem roku od kada zaprime narudžbu. Plaćanje može biti transakcijsko, kartično ili KEKS pay aplikacijom.