Mliječna čokolada koja će zaluditi sve slatkoljupce

Ako nakon konkretnog obroka imate tendenciju posegnuti za nečim slatkim, onda će vas ova vijest poprilično obradovati. Postoje ljudi koji ne mogu zamisliti svoj život ili svakodnevicu bez kockice čokolade. Nerijetko čujemo da se netko na neko određeno vrijeme, odrekao slatkog ili čokolade uz opravdanje da konzumira previše. Naravno, u svemu mora postojati mjera, ne samo kada se radi o unosu određenih namirnica u tijelo. Ali, uz Kandi „Less Sugar“, ta briga nestaje. Želju za čokoladom, teško je opisati, to je posebna vrsta beskompromisne ljubavi. Ona utječe na raspoloženje i jednostavno stvara osjećaj zadovoljstva.

Kandit je, inspiriran upravo takvim razmišljanjima, kreirao mliječne čokolade Kandi „Less Sugar“, koje u potpunosti ispunjavaju očekivanja i onih najvećih ljubitelja slatkog, a sve uz 30% manje šećera. Nove Kandi „Less Sugar“ čokolade s dodatkom kikirikija ili komadića kupine, imaju smanjen udio šećera, ali sadrže sve što očekujemo od najfinije čokolade – finu, kremastu čokoladnu strukturu, koja se nježno topi u ustima. Bliži se i doba godine kada ćemo sigurno još više konzumirati slatkiše, a i dalje, čak i nakon toliko godina, ne postoji ljepši znak pažnje od ukusne čokolade i ne postoji osoba kojoj takvo iznenađenje neće izmamiti osmijeh na lice.

Realno, Kandi čokoladi, teško je odoljeti i zaustaviti se na jednoj kockici, ali to nam i ne mora biti cilj. Opustimo se i uživajmo u onome što nas čini sretnim.