Dramatična zimska kolekcija omiljenog brenda za djecu stigla u Zagreb

Specijalizirani multibrand store Ne.Ne.Ne. u centru Zagreba donosi još jednu čarobnu kolekciju u kojoj će se naši najmlađi osjećati kao prave male-velike zvijezde.

Nova Holiday kolekcija jedinstvenog izraelskog brenda Nununu donosi pravi blagdanski duh s odmakom od tradicije. Uz mnogo tila, šljokica i perla, te raskošnih, dramatičnih viktorijanskih krojeva haljina već osjećamo Božić pred vratima! Zašto bi ovi romantični i upečatljivi komadi odjeće bili samo za otmjene prigode?

Uz jedinstvene i tople jakne te odvažne majice dobra zabava je zagarantirana, a mališani će uživati veselo šetajući ulicama grada u novoj Nununu Holiday kolekciji u kojoj će pokazati svoj stav! Djecu od malena možemo naučiti da mogu izraziti svoju kreativnost te da je super biti drukčiji – ako je baš to ono što žele!

Ekscentrični i nekonvencionalni Nununu u svijetu dječje mode stvorio je pravu revoluciju jer dopušta mališanima slobodu da sami biraju tko su!
Brend koji karakteriziraju alternativni uzorci lubanja već je godinama omiljen među celebrityma diljem svijeta, kao što su sestre Kim i Kourtney Kardashian, Crissy Teigen, Heidi Klum i Pink. One svoje mališane oblače u drugačije, gotovo unisex forme, koje često nalikuju odjeći za odrasle.
Nununu odjeća ima enkapsuliran miris u samoj tkanini koji traje do sedam pranja i daje novu dimenziju doživljaja mode.

Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po svom specijaliziranom asortimanu koji svojom ponudom odskače od uobičajene i uvijek zna što izabrati za najmlađe. U njihovu ponudu ulaze samo brendovi koji su fokusirani isključivo na materijale organskog podrijetla, održive te etičke proizvodnje.

Najpoželjnije komade iz nove Nununu Holiday kolekcije možete pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Kolekcija je dostupna i online na web stranici, Facebook stranici ili Instagram profilu.