Čizme – obuća koja nikada ne izlazi iz mode

Postoji obuća koja nikada ne izlazi iz mode, klasična, a istovremeno moderna i nosiva za svaku prigodu. To su čizme! Potpuna obuća za jesen i zimu, te za svaki modni stil!

Ove jeseni modne entuzijastice i influenserice hodaju u “casual” modelima s ravnim, gumenim potplatom. Osim što su vrlo trendi, ovakvi modeli čizama su i vrlo udobni i topli, pristaju svim generacijama i uz svaki stil odijevanja. Izbor čizama u Massu oduševit će vas!

Ovogodišnji hit modeli čizama mogu biti izazov u kreiranju različitih modnih kombinacija. Nebitno je odaberete li smeđe čizme, čizme od brušene kože ili one s krokodilskim printom, ili pak čizme koje čine kombinaciju kože i antilopa, one s vezicama u stilu bajkerskih čizama, čizme u Chelsea stilu, na patent zatvarač ili sa čarapicom – bitan je gumeni potplat jer upravo će on stvoriti finalni dojam vašeg modnog izgleda.

Za postizanje profinjenijeg izgleda čizme možete kombinirati s maksi haljinom, za nešto drskiji izgled kombinirajte ih uz kratku suknju i pulover, dok ćete opušteniji izgled postići u kombinaciji čizama s uskim crnim hlačama i “oversize” pletenim puloverom.
Dozvoljeno je poigrati se i s uzorcima na nogavicama hlača, pa će tako cjelokupni izgled biti još zanimljiviji. Budite kreativni i maštoviti!

Novi modeli čizama dostupni su u svim Mass trgovinama i na Mass webshopu.