Yamamay sculpt kupaći kostimi koji oblikuju svaku figuru

Yamamay je spreman započeti ljetnu sezonu sa svojom nagrađivanom kolekcijom kupaćih kostima Sculpt. Potpuno nov, suvremen dizajn za oblikovanje seksi figure, a istovremeno udoban, funkcionalan i trendi. Posebno krojeni detalji i dvostruka tkanina pomažu pri oblikovanju najkritičnijih područja, poput bokova i abdomena, bez neugodnog stezanja. Yamamay Sculpt kupaći kostimi savršen su saveznik za sunčanje i kupanje.

Yamamay Sculpt linija dolazi u tri različita dizajna; dvodijelni bikini koji se sastoji od balcony bikini grudnjaka za oblikovanje i gaćica visokog struka s bočnim vezicama, jednodijelni kupaći kostim s dekolteom na V izrez te jednodijelni kupaći kostim otvorenog, kvadratnog dekoltea.

Svi proizvodi izrađeni su od Sensitive® Sculpt materijala, visokotehnološki rastezljive tkanine koja podupire i oblikuje siluetu, a pruža potpunu zaštitu od ultraljubičastih zraka i omogućava brzo sušenje. Yamamay Sculpt kolekcija dobitnik je LYCRA® BEAUTY certifikata za inovativnu odjeću koja oblikuje siluetu.

Kupaće kostime iz najnovije Sculpt kolekcije potražite online i u odabranim Yamamay trgovinama.