Jedva čekate odmor? Terme Laško nude sjajne pogodnosti!

Putovanja nas čine boljim ljudima, šire vidike i obogaćuju naš život novim iskustvima, no prije svega uče nas da više cijenimo ono što imamo. Već dva-tri dana odmaka od rutine u društvu osobe, ili više njih, do kojih nam je stalo, otvorit će jednu novu perspektivu svakog odnosa koji – da bi rastao – traži određena „ulaganja“. Prije svega, u zajedničkom vremenu.

U ljekovitim izvorištima uz rijeku Savinju uživali su još rimski legionari, a danas su se ovdje smjestili najmoderniji centri zdravstvenog i wellness turizma ovog dijela Europe – Thermana Park Laško s preko 2200 četvornih metara vodenih površina, najsuvremenijim spa centrom i saunama te ayurvedskom ordinacijom te Hotel Zdravilišče Laško s termalnim bazenima i Centrom zdravlja i ljepote te Centrom medicine. Svi željni odmora te revitalizacije duha i tijela, ovdje će naći svoju oazu užitka, a zahvaljujući posebnim ponudama i pogodnostima, ljeto 2020. u Laškom će biti – nezaboravno.

Naime, u tijeku je izvrsna akcija na bazi polupansiona – plaća jedna, a borave dvije osobe! Tako će dvije osobe moći uživati po cijeni već od 200 eura za 3 dana/2 noći, s time da djeca do pet godina borave gratis. Popusti za stariju djecu, neograničeno kupanje u bazenima, razne animacije…, dio su ovog paketa, ali i ponude nazvane „Ljeto u Termama Laško“ koju možete ugrabiti sve do 1. rujna. Već od 55,20 eura jedna će osoba uživati u polupansionu, a ponuda, uz sve spomenuto, omogućuje gratis boravak za djecu do pet godina i jedno dijete do 10 godina i uključuje i dvije vožnje bobkartom na Celjskoj kuči.

Inače, ovaj kraj nudi mnogo mogućnosti za ljubitelje aktivnog odmora. Vožnja biciklističkim stazama uz Rijeku Savinju, vježbališta na otvorenom, vodeni tobogani za djecu na vanjskim površinama, dječji vodeni park… bezbroj je prilika za akciju, a sve uz najveće standarde čistoće i sigurnosti. Pogled na pitoreskne brežuljke kroz staklenu kupolu dok se opuštate u bazenu, tri „viseća“ whirlpoola iznad kristalno čiste vode, ali i brojni wellness tretmani, među kojima čak devet tematski osmišljenih kupki ili hit tretmani s hmeljem, sljezom, pivskim kvascem i drugim sirovinama dobivenim iz obližnje Pivovare Laško, u trenu će eliminirati nakupljeni stres.