Otvorena je nova trgovine Alpina obuće

Alpina kao prepoznatljivo ime u svijetu obuće, koja već više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema proizvodnji obuće, u svom je poslovanju na hrvatskom tržištu napravila novi iskorak. S ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Alpina je ovog vikenda otvorila novu trgovinu na potpno novoj lokaciji – u City Centeru One East na zagrebačkom Žitnjaku.

U skladu s novim vizualnim identitetom Alpina obuće koji odvojeno daje naglasak na outdoor i fashion obući, uređenje slijedi skandinavski stil ravnih i čistih linija te potpuno drugačiji način predstavljanja obuće koji kupcima od sada omogućava inspirativniji doživljaj kupovine.

Veliki novitet predstavlja i ponuda obuće koja je u modnom segmentu proširena brendovima Peter Kozina kao najstarijom slovenskom robnom markom obuće, a također je bitno za izdvojiti da se od sada jedino u Alpina trgovinama može pronaći i kolekcija poznate obuće Peko koja je od prošle godine sastavni dio Alpina brenda.

Robna marka Peko ističe se u portfelju Alpine po svom klasičnom i svevremenskom stilu kod kojeg izdržljivost i dugotrajnost igraju ključnu ulogu. Navedena obuća je u slovenskoj tvornici Alpina ponovno zaživjela u novom ruhu i s novim modelima kod kojih su granice dizajna usklađene s globalnim modnim trendovima.“, istaknula je prilikom otvorenja Nikolina Dežmarić-Krofak, direktorica Alpine CRO.

Drugi, jednako bitan segment predstavlja široka i raznolika ponuda obuće za outdoor aktivnosti jer upravo je brend Alpina renomirano ime za vrhunsku obuću koju koriste alpinisti, planinari, skijaši, lovci, kao i zaljubljenici u hodanje i pješačenje. Alpina je također globalno prepoznatljiva i kao prvi izbor pobjednika olimpijskih igara i svjetskih kupova u skijaškom trčanju i biatlonu.

Nova trgovina Alpine u City Centeru One Zagreb East nalazi se na 1. katu Centra, a prilikom otvorenja za kupce je bilo organizirano ugodno druženje uz posebne popuste, gratis make up i modno savjetovanje stilistice Alme Premerl Zoko.

Krajem veljače Alpina priprema još jedno iznenađenje – novo prodajno mjesto, i to u City Centeru One u Splitu.