Zaljubite se u Crnu Goru

U mjesecu zaljubljenosti, ushićenja i hedonizma otkrijte Crnu Goru – destinaciju koja je blizu, pršti od dobre energije i nudi raskoš slatkog života. Idealno za bijeg u paru, s najdražom ili najdražim.

Ljubav ide kroz želudac
U Crnoj Gori može uživati u nespojivim kombinacijama, kušati specijalitete nastale spajanjem mediteranskog, turskog i austro – ugarskog utjecaja. Na obali očekujte rižoto s morskim plodovima, delicije od sipe i aromatična vina. No, zaputite li se svega nekoliko kilometara u unutrašnjost, ostat ćete ugodno iznenađeni tradicijom pršuta koji se suše pet mjeseci i predstavljaju pravu gastro magiju. Pa onda janjetina u mlijeku ili ispod sača i za kraj baklave ili tufahije i uživanje u zavodljivom afrodizijskom djelovanju oraha, meda i slatkih začina.

Zaljubite se u surovu ljepotu
Prepuna kontrasta, Crna Gora ostavlja na putnika upečatljiv dojam surove ljepote. Klisure, more, jezera i boje koje pretvaraju horizont u slikarsko platno, idealna su kulisa za romantično zimsko putovanje koje slavi ljubav. Sveti Stefan, Durmitor, Pivsko jezero, Kotor, Skadarsko jezero, Kanjon Mrtvice, Ledena pećina, Tara… tek su djelić prirodnih bisera koje vrijedi posjetiti i uživati u pravim čudima prirode.

Ljubav na granici svjetova
Crna Gora, na granici svjetova, krije brojne legende i priče iz povijesti. Upoznajte zemlju nevjerojatne baštine u bajkovitim pričama o vilama i gusarima, krvnoj osveti i virdžinama, ženama odgajanim kao muškarci da loza ne bi stala… Uputite se u brojne muzeje koji svjedoče o bogatoj povijesti i etnografiji. Bit će vam jasno što to Crnu Goru čini toliko egzotičnom i sve omiljenijom među putoholičarima.

Zaljubite se u dašak luksuza
Iako su Pariz i Milano sinonim za spajanje romantike i luksuznog shoppinga, Crna Gora nudi zaljubljenicima u skupe brendove shopping zonu u kojoj možete provesti sate i sate oduševljavajući se dizajnerskim komadima. Riječ je o shopping hot spotu Porto Montenegro koji se smjestio u priobalnom Tivtu. Svi su tu – Balenciaga, Maxmara, Jimmy Choo, Neil Barrett, Zanotti, Dolce & Gabbana, Kenzo, Philipp Plein, Ralph Lauren, Tom Ford, D2, Moncler, Roberto Cavalli, Tory Burch, Fendi, Alexander McQueen, Valentino, Versace, St. Barth, Lenny, Cool Change, Cloe Cassandro…

Zaljubite se u Falkensteiner
Elegantan i romantičan hotel s 236 predivnih soba, smješten u Bečićima nedaleko od Budve na brežuljku u neposrednoj blizini mora i okružen bujnom prirodom namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 14 godina i jamči apsolutni mir i opuštanje na visokom nivou. Sanjate li o bazenu s panoramskim pogledom na morsku pučinu i nebo u pastelnim bojama, ovdje ćete pronaći sve to. Beach Club Bar i restoran nude mediteransku ponudu vrhunske gastronomije i pića uz koje se svako predvečerje pretvara u čaroliju. Acquapura SPA centar sa saunama, kupkama, luksuznim tuševima i jacuzzijem proteže se na više od 1500 metara kvadratnih gdje možete uživati i u masažama te beauty tretmanima. Elegantno dizajniran interijer i eksterijer vješto iskorištava bogato okruženje jedinstvene ljepote i spaja ga s modernom umjetnošću, vedrim bojama i kvalitetnim materijalima.