Smartwater započinje godinu i desetljeće suradnjom s Gal Gadot

Smartwater se priprema za iznimno važnu 2020. godinu koja počinje s novom ambasadoricom brenda, glumicom Gal Gadot. Ova glumica i poduzetnica promovirat će Smartwater kroz veliku kampanju koja će uključivati i prestižno mjesto na Times Squareu u New Yorku kao i prvu Smartwater TV reklamu.
Svojim karakterom i dosadašnjim uspjehom, Gal služi kao novi uzor snage i ljepote oživljavajući pametan, moderan i inovativni karakter proizvoda. Upravo se time ističe kao savršen izbor partnera u novom poglavlju za Smartwater.

Premium hidracija za sve prigode
Kupci danas više nego ikad od premium vode očekuju potpunu podršku, podjednako za njihovo fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Smartwater je prije 25 godina stvorio kategoriju poboljšanih voda te redefinirao hidraciju, a s dodatkom magnezijevih i kalcijevih soli postiže još bolji okus.

Četiri novogodišnja savjeta Gal Gadot
• Dajte prednost svim aspektima svog zdravlja – mentalnom, fizičkom, duhovnom i emocionalnom – kao majka, zaposlena žena i ljudsko biće to je presudno kako bih se tijekom napornih dana osjećala najbolje moguće. Pronalaženje ravnoteže između svih ludih životnih trenutaka najvažniji je dio održavanja uma i tijela zdravim.
• Pijte vodu i hidratizirajte se – tijekom svake pauze na poslu pijem Smartwater. Kad vježbam, prije spavanja i čim se probudim. I zbog vode se osjećam dobro.
• Odvojite vrijeme za sebe – gotovo sam stalno okružena ljudima, pa svaki trenutak mira posvećujem odmoru, a to me u konačnici ponovno motivira za rješavanje sljedećeg zadatka. Volim i meditirati ili ići u šetnju plažom.
• Pronađite rutinu vježbanja koja je prilagođena potrebama vašeg tijela – fokusiram se na vježbanje koje će mi pomoći da se osjećam usredotočeno. Pilates i plivanje aktivnosti su koje volim raditi i usredotočiti se na disanje, što mi omogućava doticaj sa svojim tijelom i osobnim zdravljem.