Proširenje asortimana integriranim kupaonskim riješenjima u Geberitu

Geberit, vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda, predstavio proširenje svog asortimana s integriranim kupaonskim rješenjima.

Primjenom širokog znanja i vještina, kao i gotovo 150 godina iskustva, Geberit osigurava da se korisnici uvijek mogu pouzdati u rješenja iz Geberita. Pripajanjem niza dugovječnih i respektabilnih keramičkih brandova Geberit danas ima novi identitet: „Pouzdana tehnika iza zida spojena je sa savršeno dizajniranom kupaonskom opremom“.

Predstavljeni su novi eksponati kupaonskih linija kao što su Geberit Acanto, Geberit Citterio, Geberit Smyle i mnoge druge. Ponuda Geberit kupaonica je specifično dizajnirana da zadovolji različite potrebe, jer se želje i očekivanja za savršenu kupaonicu razlikuju kao što se razlikuju i ljudi. No, šest značajki kupaonica, koje je Geberit integrirao u svoje linije spominju se kao konstanta. To su dizajn, koji pruža jednostavan izgled; uporabljivost, u vidu intuitivnih rješenja za različite potrebe; ušteda prostora, posebno u kupaonicama manjih površina; čistoća, iza koje se kriju proizvodi koji su jednostavni za čišćenje; udobnost, koja se odnosi na specijalne materijale i funkcije koje donose dodanu vrijednost i komfor; te univerzalnost korištenja za osobe u različitim životnim situacijama.
Osim kupaonskih linija, prezentirana su rješenja koja kupaonice čine lakšim i jednostavnijim za održavanje poput Geberit Rimfree® rješenja za WC školjke bez unutarnjeg ruba, zaštitne keramičke glazure Geberit KeraTect® koja pruža dugogodišnju zaštitu keramičkih površina te Geberit DuoFresh modul koji izravno uklanja neugodne mirise iz WC školjke, pročišćavajući zrak pomoću keramičkog saćastog filtera.