Jednostavan trik za održavanje vašeg doma urednim i čistim

Za održavanje čistoće doma, možda najvažnije pravilo jeste ono o čistim podovima. Nitko ne želi u svom domu sitne čestice prašine, mrvice ili nakupljenu prljavštinu. Ako imate djecu ili dlakave kućne ljubimce, ovaj zadatak nije nimalo lako ispuniti. Usisavanje podova nije omiljena kućna aktivnost, pritom istovremeno, dok usisavate prašinu, zapravo i udišete prašinu pa ako imate problema s alergijama, čišćenje podova može biti prava muka.
Efikasno rješenje ovog problema stiže iz Philipsa s novim bežičnim usisavačem SpeedPro Max Aqua koji istovremeno usisava i briše. Nevjerojatno lagan i praktičan uređaj modernog dizajna omogućit će vam da uz usisavanje vježbate i omiljene plesne korake. Toliko je jednostavno njegovo korištenje.

Nema više muke s kablovima i utičnicama jer baterija ovog bežičnog usisavača traje oko 75 minuta što je i više nego dovoljno za usisavanje cijelog stana ili kuće. A kako ne biste prvo usisavali pa onda brisali podove, ovaj uređaj usisava prašinu dok istovremeno sustav mokrog čišćenja učinkovito briše svaki pod. Jedinstveni sustav vlažnog brisanja regulira ispuštanje vode za sve vrste prljavštine i tvrdih podova. S ovim uređajem možete ukloniti dlačice, pijesak, mrvice i drugu prljavštinu čak i iz debelih tepiha.

Uz LED sustav osvjetljenja ni najsitnija prljavština ne može vam promaknuti, a uz samo jedan pritisak gumba, dobijete praktičan ručni usisavač koji možete koristiti za čišćenje kauča ili automobila.
Nema više saginjanja da biste dohvatili površine ispod kauča, fotelje ili stola jer s usisnim nastavkom 360° jednostavno manevrirate u svim smjerovima i na svim površinama.
Za sve kojima alergije znatno otežavaju usisavanje doma, Philips SpeedPro Max Aqua uređaj ima antialergijski filter, a ergonomski spremnik prašine brzo se i jednostavno prazni bez dodirivanja i rasipanja prašine.

Uz integrirane dodatke s kojima možete usisati i najnepristupačnija mjesta, ovaj uređaj spreman je u jednom potezu i samo s jednim dodirom na gumb, bez nepotrebnih kablova i bez teških spremnika. Toliko jednostavan za korištenje, da ga s veseljem dočekuju i vaši kućni ljubimci. Jer besprijekorno čist pod užitak je za cijelu obitelj.

Više informacija o proizvodu, dostupnosti i cijeni potražite na linku Philip SpeedPro Max Aqua.