SPAR Hrvatska na ZeGeVege festivalu predstavlja nove proizvode za vegane

SPAR Hrvatska na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu, koji se održava danas i sutra na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, predstavit će svoj široki asortiman veganskih proizvoda.

Festival okuplja mnogobrojne domaće i inozemne izlagače zdrave hrane, ekoloških i drugih održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama, a SPAR Hrvatska već je šesti put zaredom njegov generalni sponzor.

SPAR Hrvatska svojim kupcima nudi najširi asortiman veganskih proizvoda, a redovito ga proširuje kako bi kupcima ponudio nove i zanimljive proizvode te namirnice koje odlično odgovaraju i osobama koje paze na uravnoteženu prehranu. Uz raznoliku ponudu proizvoda među kojima kupci mogu pronaći brojne biljne napitke poput Veggie bademovog, sojinog, rižinog, kokosovog napitka; mesne proizvode biljnog podrijetla kao što su faširanci, gyrosi, kobasice, falafel te razne Veggie namaze i umake poput namaza od humusa i raznog povrća, SPAR Hrvatska je za posjetitelje ovogodišnjeg ZeGeVegea pripremio i brojne novosti.

Upravo će se na festivalu predstaviti novi veganski proizvodi robnih marki Beauty Kiss, Sun Kiss i Splendid Nature. U Beauty Kiss ponudi proizvoda za higijenu mogu se pronaći kreme za tijelo, šamponi za žene i muškarce, gelovi za tuširanje, kreme za ruke i balzami za usne. Robna marka Sun Kiss nudi sredstva za sunčanje i poslije sunčanja, dok Splendid Nature nudi krpice i spužvice za pranje suđa, a niti jedan od ovih proizvoda nije testiran na životinjama.

SPAR će uskoro na svoje police uvesti i Veggie guacamole umak, koji će posjetitelji festivala premijerno moći degustirati. Uz to, SPAR je obogatio novim zanimljivim proizvodima i svoje linije Veggie, Vital i Natur*pur koje će također predstaviti na ZeGeVegeu.

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a u bogatom dvodnevnom programu posjetitelji će imati priliku sudjelovati u zanimljivim radionicama o pripremi veganskih jela, poslušati predavanja o veganstvu, pravima životinja, ekologiji te održivom življenju.