Čak 1.000 proizvoda za opremanje doma povoljnije i do 70 posto

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma za središnju i istočnu Europu, u povodu nadolazeće jeseni lansira kampanju koja će kupcima u Hrvatskoj omogućiti izbor između čak 1.000 proizvoda s popustima do 70 posto. Legendarna rasprodaja na Vivre.hr online trgovini započet će u ponedjeljak 9. rujna u večernjim satima i trajati do četvrtka 12. rujna 2019. godine. Ova jedinstvena ponuda uključuje namještaj, posuđe, rasvjetu, kupaonsku opremu, tepihe, tekstil za dom i razne dekoracije.

Ove jeseni hrvatskim kupcima želimo ponuditi značajne popuste na bogatu ponudu namještaja i dekoraciji dostupnih na našoj online trgovini, od kojih mogu odabrati one modele koji odgovaraju njihovom stilu. Procjenjujemo da će se prodaja povećati za oko 30 posto u ovom razdoblju. U ova 4 dana velikih popusta očekujemo da će preko 50 posto narudžbi biti iz kategorije namještaja, s naglaskom na sofe i stolice, 30 posto trebao bi generirati tekstil za dom i tepisi, a 20 posto dekoracije“, izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik Odjela marketinga Vivrea.

Vivreovi stručnjaci za uređenje doma napravili su ovaj povoljan odabir između na Vivre.hr stalno dostupnih više od 5.000 sofa i fotelja, 3.000 posteljina i prekrivača, oko 8.000 tepiha, 7.000 rasvjetnih tijela te preko 20.000 dekoracija za dom i vrt. Ova jedinstvena ponuda istovremeno će biti dostupna u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan, a to su uz Hrvatsku i Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Poljska i Grčka.