Više okusa za dobar početak dana

Jedva čekate da radosno pozdravite svijet oko sebe – i prije nego krenete u nove pobjede, nemojte zaboraviti najvažniji obrok u danu. Što više voća, povrća, cjelovitih žitarica te općenito namirnica provjerenog porijekla izvrsno je za vaš organizam i najbolji način da pravilno započnete dan. Od četvrtka, 22. kolovoza, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći bogatu ponudu raznovrsnih proizvoda idealnih za jutarnju dozu energije te mnoštvo ideja za doručak po vašem ukusu.

TRADICIONALNI DORUČAK
U svim Lidlovim trgovinama možete uživati u poznatoj ponudi autohtonih proizvoda Okusi zavičaja. Tu su domaći dalmatinski pršut, pečenica, buđola, suha šunka, kobasice, salama, kulen, razni sirevi, namazi… Najbolji okusi iz svih dijelova Hrvatske idealni su za pravi obiteljski doručak koji će vam dati energije za dnevne napore i obaveze koje su pred vama.

BALANSIRANI DORUČAK
Odličan izbor za balansirani doručak je Lidlov bio jogurt ili jogurt s pahuljicama raznih okusa, a tu su i proteinski krekeri ili kruh. Zobene kaše, pahuljice ili muesli idealni su za brz i uravnotežen doručak. Osvježite se bio sokom koji je napravljen od biranog povrća iz organskog uzgoja te se zasladite ukusnim indijskim oraščićima, bademima te ostalim orašastim plodovima ili suhim voćem.

AMERIČKI DORUČAK
Pravo je vrijeme da isprobate i nešto novo – za sve one željne drugačijih okusa za doručak, Lidl je pripremio razne američke specijalitete. Zasladite si jutro omiljenim američkim palačinkama ili finim muffinima. Tu su i razni namazi, tost, jaja i sve potrebno za savršen doručak. U Lidlovoj ponudi možete pronaći i praktične proizvode poput smjese za palačinke ili mješavine za muffine.

DORUČAK ZA KLINCE
Doručak je kralj svih obroka, stoga pripremite svojim mališanima hranjiv obrok za početak dana. U Lidlovoj ponudi možete pronaći razne zobene kaše, pahuljice, razne mliječne proizvode, a tu je i riža na mlijeku, kakao, čokolino te razne žitarice.

Uživajte u finom doručku po vašem izboru, jer kad ukusno započne vam dan, ostvari se svaki plan!