Besplatan posjet Burj Khalifi svim putnicima Emiratesa

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija hrvatskim putnicima nudi priliku da iskoriste atraktivne ponude i ovog se ljeta upuste u istraživanje kozmopolitskog Dubaija uz posebno iznenađenje – besplatnu ulaznicu za vidikovac u Burj Khalifi.

Burj Khalifa najviša je zgrada na svijetu s 828 metara, a vidikovac „At The Top“ smješten je na 124. katu te ga putnici Emiratesa mogu besplatno posjetiti svakodnevno od 8:30 do 14:30 te od 19:00 do 23:00 sata kako bi uživali u senzacionalnom pogledu na cijeli grad. Posebna ponuda Emiratesa vrijedi za rezervacije ostvarene od danas do 30. lipnja 2019. godine za putovanja u razdoblju od 22. srpnja do 30. rujna. Putnici koji će letjeti iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman karte mogu kupiti po cijeni od 339 eura za ekonomsku te 1.899 eura za poslovnu klasu, a unutar 96 sati od kupovine primit će pristupni kod za ulaz na vidikovac.

Kako bi doživjeli Dubai u još boljem svijetlu, do 31. kolovoza 2019. moći će uživati i u drugim ekskluzivnim ponudama na više od 500 lokacija jednostavno prilažući na uvid svoju ukrcajnu kartu. Takva ekskluzivna propusnica My Emirates Pass putnicima donosi do 50 posto popusta koje mogu iskoristiti u više od 400 odabranih restorana, u gotovo 50 spa-centara koji nude luksuzne tretmane te tijekom uživanja u zabavnim atrakcijama poput skijanja u zatvorenom skijalištu ili posjeta vodenim parkovima. Uz to, putnicima je na raspolaganju i popust do 30 posto u brojnim trgovinama sa svjetski poznatim modnim i sportskim brendovima. Cjelokupan popis pogodnosti koje donose novo uživanje u svemu što Dubai može ponuditi, od gastronomske ponude do atrakcija i trgovina, dostupan je ovdje.

Dubai je grad koji nudi sadržaje za svačiji ukus, od uređenih gradskih plaža preko impresivnih nebodera i ekskluzivnih trgovačkih centara do prvoklasnih restorana i avantura u pustinji. Na putu do Dubaija, ali i na drugim letovima, Emiratesovi putnici u svim klasama mogu uživati u nagrađivanom sustavu za zabavu na letu ice s 4.000 kanala najnovijih filmova, glazbe i TV programa. Putnicima su također dostupna besplatna pića i regionalno inspirirani jelovnici uz sveprisutno srdačno gostoprimstvo multikulturalne kabinske posade.

Više informacija o Emiratesu, rezervacija letova i pristup potpunom popisu uvjeta dostupni su na www.emirates.com/hr.