Najbolji proizvodi za ljubitelje putovanja

proizvodi putovanja

Ako volite iskusiti nove kulture, otkrivati bogatu prošlost i isprobavati lokalne kuhinje, sigurno volite i putovati. Međutim, putovanja i na dalja i na bliža odredišta mogu izazvati stres i iscrpiti organizam, osobito u slučaju dugih letova koji remete dnevni bioritam. Young Living je vodeći svjetski brend eteričnih ulja koji donosi nekoliko rješenja za putnike koji vole istraživati svijet i pritom voditi brigu o vlastitoj dobrobiti.

U nastavku donosimo nekoliko proizvoda koji su pogodni za putovanja i putnici ih vole.

USB difuzor

Uz Young Livingov USB difuzor omiljenim eteričnim uljima možete se okružiti gdje god se nalazili. Samo ga trebate priključiti u USB priključak prijenosnog računala, automobila ili hotelske sobe. Prenosiv je, kompaktan i tih. Nudi tri postavke intervala raspršivanja od 10, 30 i 60 sekundi.

Thieves® Spray

Thieves® Spray pošpricajte na kvake na vratima, toaletne školjke, stolove ili bilo koju drugu površinu kada se želite zaštititi od neželjenih nečistoća, zaprljanja i prljavštine. Ova mala bočica kompaktno je i praktično rješenje za čistoću kad god ste u pokretu.

Difuzor Viya

Viya iz Young Livinga ekskluzivan je putni difuzor eteričnih ulja za automobile i kampere. Pretvara unutrašnjost svakog vozila u mirisnu oazu, a njen svojstven izgled i praktičnost upotrebe daju vam osjećaj potpune slobode. Postavite Viyu u držač za boce u automobilu i pomoću jednostavnih kontrola ispunite automobil mirisom omiljenih eteričnih ulja. Jedinstveni pokrov od smole i poklopac spremnika sprječavaju izlijevanje vode i omogućuju raspršivanje ulja do pet sati, što je dovoljno vremena čak i na dugim putovanjima.

Breathe Again® Roll-On

Osvježavajuć i okrepljujuć miris Breathe Again Roll-Ona savršeno godi u ranim jutarnjim satima, pred kraj napornog dana i tijekom intenzivne tjelovježbe. Splet je to moćnih mirisa koja stimuliraju osjetila, a za njih su zaslužna čista eterična ulja paprene metvice, mirte, kopaibe i četiriju vrsta eukaliptusa, uključujući plavi. U pojedinim sastojcima prirodno se pojavljuje spoj eukaliptol. Breathe Again dolazi u praktičnoj bočici s kuglicom koja omogućuje jednostavnu primjenu bilo kada i bilo gdje.

Peace & Calming Roll-On

Nema šanse da vas dugi redovi u supermarketu ili djeca koja vrište u automobilu uznemire dok vam je pri ruci Peace & Calming Roll-On. Umirujuća i opuštajuća čista eterična ulja razrijeđena su frakcioniranim kokosovim uljem. Kompaktno pakiranje u bočici s kuglicom omogućuje praktičnu upotrebu bilo kada i bilo gdje.

● Slatke, citrusne i vedre mirisne note.
● Opuštajući miris staje na kraj svakodnevnom stresu.
● Skladna aroma umiruje duh.
● Stvara ugodan ugođaj.

Thieves® Roll-On

U ovom nezaboravnom začinskom mirisu sada možete uživati na svakom koraku. Thieves® Roll-On sadrži razrijeđena eterična ulja koja sigurno možete nanositi na kožu bez dodatnog razrjeđivanja. Tek jedan potez roll-on kuglice dovoljan je da oslobodite miris neodoljive topline i slatkoće. Thieves je snažan aromatični mozaik eteričnih ulja klinčića, limuna, cimeta, eukaliptusa radiate i ružmarina, koji će vas osvojiti na prvi miris.

Tranquil Roll-On

Tranquil Roll-On ujedinjuje eterično ulje lavande, cedra i rimske kamilice u praktičnoj bočici s kuglicom za lako nanošenje. Okružite se mirisom mira, ublažite napetost i opustite se kad god trebate predahnuti.

Valor® Roll-On

Valor je oblikovao upravo D. Gary Young, osnivač Young Livinga, i jedna je to od najpopularnijih mješavina eteričnih ulja među partnerima brenda. Svako eterično ulje iz ovog spoja pomno je odabrano zbog svojeg jedinstvenog mirisnog profila i blagotvornih svojstava za kožu. Eterično ulje tamjana poletne je i zemljane arome te obiluje njegujućim svojstvima. Eterično ulje crne smreke poznato je po drvenastoj aromi koja prizemljuje. Eterično ulje plavog buhača ističe po mirisu koji nadahnjuje. Eterično ulje geranija, s druge strane, karakteriziraju slatke, cvjetne note, dok eterično ulje kamforovca njeguje kožu i obavija je izražajnim pikantnim mirisom.

Young Living Stress Away® Roll-On

Young Living Stress Away Roll-On izvrsno je rješenje u borbi protiv stresa koji svakodnevno zadire u život. Spoj ulja vanilije, limete, kopaibe, lavande i okoteje jedinstven je za ovaj proizvod, koji vam pomaže da se u koštac sa stresom uhvatite na jednostavan i siguran način. Dragocjeno eterično ulje kopaibe vrlo je rijedak proizvod u Sjevernoj Americi i Europi. Bočica s kuglicom omogućuje uredno i praktično nanošenje eteričnih ulja.

Young Living Seedlings® Baby Wipes

Vlažne dječje maramice Young Living Seedlings® Baby Wipes izvrstan su izbor za roditelje kojima je stalo do sigurnih rješenja na biljnoj bazi za svoju djecu. Umirujuća formula duboko vlaži bebinu kožu, čini je mekom i glatkom. Uklanja nečistoću s bebine kože bez isušivanja i onda kada voda i sapun nisu pri ruci.

Ove vlažne maramice mogu se koristiti na bilo kojem dijelu kože vašeg djeteta. Zahvaljujući izrazitoj mekoći i debljini, lako se hvataju u koštac sa čišćenjem nakon ručka, kao i pranjem pelenskog područja.

Prednosti i karakteristike:
● Izrazito meke, debele i ugodne vlažne dječje maramice za osjetljivu bebinu kožu.
● Blaga i nježna formula s pročišćavajućim biljnim sastojcima i posve čistim eteričnim uljima.
● Maramice umiruju kožu i sprječavaju njezino isušivanje.
● Pružaju nježno i temeljito čišćenje pelenskog i drugog područja.
● Ostavljaju nježnu bebinu kožu njegovanom, mekom i glatkom.
● Mekani i debeli materijal maramica rješava svaki nered.
● Proizvod je dermatološki testiran.
● Sastav je pogodan za vegane.
● Formula bez klora, alkohola, sulfata, parabena, ftalata, mineralnih ulja, sastojaka životinjskog porijekla, umjetnih konzervansa, umjetnih mirisa i umjetnih boja.

NingXia Zyng

NingXia Zyng lagan je i ukusan pjenušavi napitak koji hidrira tijelo i daje energiju. Sadrži jedinstvenu mješavinu čistih eteričnih ulja crnog papra i limete, pire od kineskih goji bobica, ekstrakt bijelog čaja, izvorsku vodu i kombinaciju vitamina.

Ovaj osvježavajući napitak sa samo 35 kalorija po limenci osvježava sva osjetila u trenu, i to bez umjetnih okusa, boja, zaslađivača ili konzervansa. Vitamini B3 i B5 u NingXiji Zyng doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Glavne prednosti:
Formula bez umjetnih boja i okusa za hidratantnu energiju. Niacin i pantotenska kiselina doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin A doprinosi normalnom metabolizmu željeza.

NingXia Red® (pojedinačna pakiranja od 60 ml)

Minipaketići hranjivog napitka NingXia Red® od 60 mililitara idealan su izbor ako NingXiju još niste probali ili ste neprestano u pokretu. Svaki paketić pun je prednosti moćnih goji bobica. Ubacite paketić u torbu ili ruksak, popijte u pokretu, poklonite prijateljima ili podijelite sa zainteresiranim kupcima.

Više saznajte ovdje.