Poziv svim golferima na najveći amaterski golf turnir na svijetu

golf turnir

Najveći svjetski korporativni turnir, Turkish Airlines World Golf Cup, održat će se u Zagrebu, 25. svibnja na Riverside Golf Zagreb terenima.

Turnir diljem svijeta nastoji okupiti uspješne pojedince i donositelje odluka kako bi uživali u partiji golfa na nekim od vrhunskih svjetskih terena kao što su Royal Birkdale, mjesto održavanja British Open Championshipa 2017. te mjesta Ryder Cupa kao što su Gleneagles u Edinburghu, The K Club u Dublinu i Pariški Le Golf national u 2018. godini.

Veliko finale Turkish Airlines World Golf Cupa ove će se godine održati u prosincu u Gloria Serenity Resortu u Antalyji u Turskoj gdje će se okupiti svi pobjednici s 85 kvalifikacijskih turnira u 57 zemalja diljem svijeta.

Za pobjednike turnira u Zagrebu osigurane su nagrade, a Garmin je jedan od ponosnih sponzora koji je osigurao ekskluzivan pametni sat MARQ Golfer posebno izrađen za golfere koji pomaže u boljoj optimizaciji performansi na terenu.

MARQ Golfer predstavlja vašu strast za ovom igrom. To je jedini moderan funkcionalni sat s pametnim funkcijama, više od 42.000 prethodno učitanih golf terena i najnaprednijim praćenjem podataka o igri.

Nadamo se i navijamo da se hrvatsko ime pojavi na listi pobjednika u velikom finalu Turkish Airlines World Golf Cupa.