Ostvari svoje snove uz nagradnu igru „Zrno vjernosti“

zrno vjernosti

Uvijek je važno krenuti prvim korakom, ma koliko taj korak bio malen. U Barcaffèu znaju da je svaki korak važan, jer nas vodi prema snovima. Kava je za mnoge od nas više od običnog napitka, ona je ritual koji nas budi, čini nas produktivnijima i daje nam osjećaj zadovoljstva – a možda čak i nagradi! Upravo zbog toga Barcaffè je pokrenuo nagradnu igru Zrno vjernosti radi koje ćeš šalicu svoje omiljene kave od sada popiti s još većim užitkom.

Kupnjom Barcaffè Classic kave s oznakom Zrno vjernosti, u razdoblju od 5. svibnja do 15. srpnja 2023. godine, sakupljaš bodove koje možeš zamijeniti za fantastične nagrade koje će ti pomoći na putu ka ostvarenju ciljeva – prostirku za jogu, ruksak ili kovčeg za putovanja! I baš kao što je svaki gutljaj kave jedan mali korak prema osvježenju i novoj energiji, tako su i ove nagrade mali koraci prema ostvarenju tvojih snova.

A kako osvojiti nagrade? Sudjelovanje u igri je jednostavno, sve što trebaš napraviti je kupiti Barcaffè Classic kavu s oznakom Zrno vjernosti, potom skeniraj QR kôd koji se nalazi na poleđini pakiranja ili posjeti stranicu www.barcaffe.hr. Tamo kreiraj profil i upiši kôd koji se nalazi s unutrašnje strane pakiranja kave. Sakupi dovoljan broj bodova i naruči željenu nagradu koja ti dolazi izravno na kućnu adresu!

Znaš li kako male promjene i koraci mogu dovesti do velikih ostvarenja? Svjesni smo da se veliki snovi ne ostvaruju preko noći, već da uspjeh treba graditi korak po korak. Zato, pokreni se već danas, sakupljaj bodove i osvoji neke od vrijednih nagrada koje smo pripremili za tebe.

Uz Barcaffè, svaka šalica kave može biti nagrada!