Oversized logo kao glavni trend nadolazeće sezone

oversized

Trendovi su svuda oko nas i dolaskom svake nove sezone možemo vidjeti poneki novi. Jedan od najpopularnijih trendova već nekoliko godina i koji nikada ne izlazi iz mode zasigurno je logomanija. Mnogi brendovi u svojim kolekcijama koriste svoj logo kako bi ih obožavatelji brzo mogli prepoznati, pa tako najčešće možemo vidjeti jakne, majice, tenisice i torbice koje jasno govore o kojem brendu je riječ. Danas je logo postao dio svakog modnog komada, ističe se kao poseban detalj ili vrsta printa koja se lako kombinira s ostatkom garderobe. Talijanski brend Replay uvijek prati trendove i nudi super, kvalitetne komade pri čemu u svakoj kolekciji ostaje vjeran svom autentičnom stilu koji je uvijek in. U aktualnoj ponudi prevladava prepoznatljivi logo koji se odlično uklopio na sve komade i kombinacije, od majice s kapuljačom, t-shirta, oversized sweatshirta pa sve do upečatljivih modnih dodataka. Inspiraciju za trendi i udobne outfite s Replay potpisom pronađite u nastavku!

SPORTY CHIC

Još smo u vrijeme lockdowna shvatili da volimo udobne i jednostavne outfite pa su tako casual komadi postali dio svakodnevnih kombinacija. Spojite udobne i ležerne komade poput predimenzioniranih sweatshirta s nespojivim, kao što su visoke pete i pritom ćete apsolutno biti u trendu. Ovakve kombinacije su super za večernje izlaske ili čak odlazak na posao, a uklopite li u to i kultne Replay traperice ili cargo hlače, kreirali ste outfit s kojim nećete pogriješiti. Cijelu priču zaokružite kaputom u boji ili prošivenom jaknom koja je veliki favorit za prijelazno razdoblje koje nas čeka. Nekad je manje-više pa nećete morati puno razmišljati koje dodatke odabrati jer veliki logo na svakom artiklu postaje super detalj koji će vas istaknuti iz mnoštva.

CASUAL KOMBINACIJE

Za dane kada vam je udobnost i komfor na prvom mjestu, Replay je izdvojio odlične komade poput širokih majica kratkih rukava ili majica s kapuljačom. U kombinaciji s udobnom trenirkom stvorit ćete kompletan outfit stvoren za duge šetnje, odlazak na trening i kavu ili jednostavno za trendi boravak kod kuće. Svaki komad krasi veliki Replay logo koji se osim na prednjem dijelu majice nalazi i na rukavima čime postaje decentan detalj koji u potpunosti transformira i najjednostavnije komade.

Replay uvijek oduševljava svojim trendi i drugačijim modnim dodacima pa tako u ponudi ima veliki izbor šilterica. Prevladavaju one s popularnim tie-dye uzorkom i naravno logom u raznim bojama, a sve će se odlično uklopiti u svaku kombinaciju i stil.

Postanite dio logomanije i požurite u najbližu Replay poslovnicu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru ili svoje favorite pronađite online na Reverto web shopu.