Speed dating BOK nastavlja spajati parove u Zagrebu

Speed dating

Dosta vam je „svajpanja“, „lajkanja“, „skrolanja“ i ostalih pomodnih način u traženju partnera? Spašeni ste, u Zagreb dolazi Speed dating BOK – Bolje od Kupida.

Svi poznajemo onaj osjećaj traženja partnera, ali jednostavno zvijezde nikako da se poklope, nikako da dođe pravi trenutak, od svih drugih obveza nikako da ulovimo vrijeme za traženje partnera, a sve iskušane metode se čine beznadne.

Speed dating BOK vol. 2 je dating event organiziran od strane već uhodanog organizacijskog tima FemAmi iza kojeg je već 10 uspješno organiziranih evenata za sklapanje novih ženskih prijateljstava i poznanstava temeljenima na konceptu brzog upoznavanja pod nazivom Female Speed Friending. Navedeni inovativni koncept eventa osvojio je nagradu LOL award za NAJ event 2021. godine.

Kao prirodan nastavak navedenih evenata, FemAmi je krenuo s organizacijom speed datinga usmjerenih na upoznavanje potencijalnih ljubavnih partnera. Sudionici će biti raspoređeni u grupe ovisno o sličnostima u odnosu na suprotni spol tako da uspjeha u spajanju sigurno neće nedostajati. Nezaboravno iskustvo FemAmi će svojim gostima će pružiti kroz dodatni sadržaj; animatore, DJ-a, poklone dobrodošlice te nastavkom druženja nakon samog eventa te još pokojim iznenađenjem.

Speed dating BOK vol.2 održati će se 11.02.2023. s početkom u 20h na lokaciji Vetro bar & bites.

Dodatno, sudionici ne moraju međusobno dijeliti osobne podatke, već se upoznavanja odvijaju pod šiframa. Tek nakon eventa, ako je mišljenje sugovornika bilo obostrano pozitivno, organizatorice šalju kontakt podatke.

Prvi naš event je prošao iznad svih naših očekivanja. Sudionici su se vrlo brzo upustili, od prve minute se osjetila neka dobra energija i želja za upoznavanjem druge strane konkretnim pitanjima unatoč kratkom vremenu za upoznavanje. Svi sudionici su bili nasmijani, veseli, puni entuzijazma za upoznavanjem potencijalne srodne duše. Eventom smo željeli, osim „dejtanja“, našim sudionicima pružiti jedno nezaboravno iskustvo stoga smo se potrudile oko svakog detalja vezanog za sam sadržaj, stand up točku, poklon pakete, sponzorstva, DJ-a, zakusku,
tombolu… stoga ne čudi da su nam sudionici ostali do kasnih večernjih sati na partyju i dodatno se upoznali što nam je i bio krajnji cilj. Iznenadio nas je i velikih broj pozitivnih povratnih informacija koje su dolazile u danima nakon eventa i još uvijek dolaze tako da ostajemo i dalje visoko motivirane za uspješan nastavak organizacije ove vrste evenata i u budućnosti.“
, rekla nam je jedna od organizatorica Lana Romanović.

A da sve ne ostane na riječima organizatora pitali smo i same sudionike što misle o ovakvome konceptu upoznavanja potecnijalnog partnera/ice: “Pun pogodak, pogotovo za ekipu 30+ jer nam je ovo bio svojevrstan izlazak gdje smo se na jednostavniji način mogli podružiti i upoznati s novim ljudima što inače ne bi mogli s ovakom lakoćom, da smo bili negdje vani u poznatom društvu.”

Event je bio odlican, sve super osmišljeno, upoznavanje jako puno ljudi u tako malom vremenu. Može opet!

Odlična organizacija, super dobrodošlica, pristupačnost organizatorica na visokom nivou, ugodna atmosfera.”

Požurite jer prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta.

Obrazac za prijavu možete pronaći na društvenim mrežama Speed dating BOK: Facebook, Instagram, TikTok.