Snježne radosti na sunčanoj strani Alpa

skijanje

Planinske pješačke ture uz baklje, vožnja saonicama po snježnoj idili, vrhunske staze za skijanje, sanjkanje, kino pod zvjezdanim nebom, wellness i animacija za najmlađe samo su dio sjajne ponude

Brojni se roditelji pitaju kako provesti školske praznike u veljači, a da budu zadovoljni i mali i veliki. Mnogo snijega, zimske radosti i zabava za cijelu obitelj na vrhu su popisa želja. Falkensteiner hoteli u austrijskom Nassfeldu i Katschbergu top su skijaške destinacije, savršene za kraj sezone i nezaboravan zimski odmor.

Jedna planina, dva hotela
Sa 16 žičara i 70 uređenih kilometara skijaških staza, Katschberg je jedno od vodećih skijaških područja u Koruškoj. Prekrasni krajolici i alpska panorama omogućuju brze zavoje, prekrasne spustove i jedinstvenu atmosferu s daškom rustikalnog.
Smješten usred prvoklasnog područja za skijanje i planinarenje, između Hohe Tauerna i planina Nockberge, Falkensteiner Club Funimation Katschberg nudi šarolik program pun aktivnosti i zabave u all inclusive varijanti.

Dok veliki mogu isprobati noćno skijanje, vožnju saonicama koje vuku konji, uživati u kinu pod zvjezdanim nebom ili wellnessu i vodenom svijetu Acquapura SPA, malene očekuje odličan provod u Falky Acqua Worldu s velikim toboganom i dobro znana sjajna Falky animacija.

Odmor na sunčanoj strani Alpa
Akcija, sportske avanture i odmor u planinama Koruške čeka vas i u Falkensteiner 4* Superior Hotelu Cristallo. Holistički trenutci uživanja u lijepom ambijentu, opuštajućem Acquapura SPA, vodenom svijetu na 2.000 m² i najboljim specijalitetima alpsko-mediteranske kuhinje jamče da ćete se doma vratiti s osmijehom!
Mališani će obožavati Falky’s Children SPA s Falky bazenom, dječjom saunom, parnom kupelj i posebno osmišljenim tretmanima. Za one željne akcije u ponudi su noćno skijanje, sanjkanje, klizanje i pregršt drugih aktivnosti, a hotel ima vlastitu školu skijanja i najam opreme.

Vožnja saonicama po snijegu i čarolija baklji
S više od 110 uređenih kilometara za skijaše i najviše sunčanih sati u alpskoj regiji, zimski raj Nassfeld može se pohvaliti osvijetljenim stazama, snježnim parkom, freeride područjem i preprekama za ljubitelje skijanja i snowboarda. Svakako svratite na brzinsku foto stazu i zabilježite svoj nezaboravan dan fotografijom za uspomenu.

Smješten izravno na dolinskoj postaji Millenium-Expressa Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia idealna je destinacija za ljubitelje sporta i wellnessa. Na raspolaganju vam je Acquapura SPA od 2400 m² s grijanim unutarnjim i vanjskim bazenima, aktivni programi koji uključuju jogu i meditaciju te brojne aktivnosti poput planinarenja i klizanja te jedinstveno iskustvo vožnje kočijom po snijegu. Ne propustite posjetiti sanjkalište u Tröpolachu, udaljeno samo 500 m od hotela. Događaj za pamćenje svakako su i baklje na bazenu svake subote od 18 do 21 sat.

Sve je bijelo
Ako se nešto tražilo ove zime, to je snijeg! Za skijanje bez rizika tu je Falkensteiner Snow Guarantee. Ako zbog manjka snijega više od 75% žičara za vrijeme vašeg boravka do 10. travnja bude zatvoreno, dobit ćete vaučer za idući boravak u vrijednosti 25% cijene vaših noćenja.

Uživajte u odmoru uz 15% popusta na sva noćenja sredinom tjedna na ograničeno vrijeme. Duži boravci su, naravno, dobrodošli, a ponudu je moguće kombinirati s boravkom vikendom.