Nosite eleganciju od jutra do večeri

eleganciju

Guess u svojoj kolekciji donosi eleganciju i ženstvenost u kombinaciji s kvalitetnim materijalima i decentnim, sofisticiranim detaljima. U nedostatku inspiracije za takvim kombinacijama, škicnuli smo upravo u njihovu ponudu i pronašli odlične komade koji su idealni za dnevne varijante i romantične večeri, a možete ih pronaći po najnižim cijenama ove sezone.

Dašak romantike u dnevnim kombinacijama

Midi lepršava suknja u roza boji donosi dašak romantike i proljeća ovom zimskom outfitu. Pletenina će nas još neko vrijeme grijati, a ova ženska dolčevita u relaxed fitu svestrani je komad koji volimo nositi sa suknjama. Ovu dnevnu kombinaciju upotpunjavamo s logo print salonkama i torbom u koju stane baš sve što vam treba tijekom dana. Trapezice su već neko vrijeme apsolutni favorit jer laskaju ženskoj figuri, pogotovo ako su visokoga struka poput ovih Guess hlača od eko kože. Ovaj odvažni modni komad kombiniramo s rebrastim džemperom i gležnjačama s visokim potpeticama u kojima sigurno nećete proći nezapaženo.

Svjetlucave haljine i mekane bundice

Nakon siječanjskog bluesa, ukoliko već niste, vrijeme je da uskočite u svjetlucave večernje kombinacije. Guess Marciano crna haljina svojim prozirnim gornjim dijelom diskretno otkriva kožu ramena, ruku i dekoltea. Zagrnuli bismo se bijelim teddy kaputom od eko krzna, a cijelu kombinaciju zaokružili klasičnim detaljima poput šljokičastih salonki i male crne torbice. Guess Marciano bijela bodycon haljina sa sitnim šljokicama divno naglašava žensku siluetu, a bundica u bordo boji donosi pravi kontrast ovoj nježnoj kombinaciji.

Inspiraciju za najelegantnije outfite pronađite na finalnom sniženju u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online .

PRODAJNA MJESTA GUESS:
ZAGREB – Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33
Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6
SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7
Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

PRODAJNA MJESTA GUESS ACCESSORIES:
ZAGREB – Guess Accessories Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
Guess Accessories City Center one East, Slavonska avenija 11d
SPLIT – Guess Accessories City Center one Split, Vukovarska ul. 20
RIJEKA – Guess Accessories, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a