Ima li vaše dijete kožu sklonu atopijskom ekcemu? Niste sami.

EXOMEGA

EXOMEGA CONTROL referentni su tretman za higijenu i njegu suhe kože i kožu sklone atopijskom ekcemu

Znate li da čak 20% djece predškolske i školske dobi boluje od atopijskog dermatitisa? Tijek bolesti je takav da se faze pogoršanja i mirne faze stalno izmjenjuju što unosi nemir u živote obitelji s djecom koja se bore s atopijskim dermatitisom. Kako bi mirna faza trajala što duže i kako biste poboljšali kvalitetu života djece iznimno je važno znati kako pravilno njegovati kožu sklonu atopiji, koji su mogući uzroci i kako ih izbjeći. Osim izbjegavanja proizvoda koji sadrže sapun, kozmetike s dodacima, odjeće od umjetnih materijala, važno je i da djeca ne borave u prostorijama sa suhim zrakom.

A-DERMA, referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, pomaže vašoj djeci sa svojom EXOMEGA linijom. Ona predstavlja potpuno prirodno rješenje za suhu kožu sklonu atopiji, s čak 95% sastojaka prirodnog podrijetla. BioVect® sustav olakšava ulazak djelatnih tvari u kožu i povećava njihovu apsorpciju. Formule bez silikona, mineralnih ulja i kontroverznih sastojaka jamče optimalnu sigurnost za cijelu obitelj, uključujući i novorođenčad.

EXOMEGA CONTROL referentni su tretman za higijenu i njegu suhe kože i kožu sklone atopijskom ekcemu. Njihovom primjenom poboljšava se kvaliteta života pacijenata, i to uz samo jedno nanošenje dnevno i 3 prilagođene teksture, koje se koriste na temelju potreba pacijenata plus ekspresna rutina u obliku spreja. Sadrže 95% sastojaka prirodnog podrijetla, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi koje dolazi iz organskog uzgoja, bez mirisa su, bez parfema, bez kontroverznih sastojaka i bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Samo jedno nanošenje dnevno dovoljno je za brzo poboljšanje stanja kože i smanjenje pojave svrbeži. A-DERMA je razvila tri teksture EXOMEGA CONTROL proizvoda prilagođene svakom tipu kože i za sva godišnja doba: emolijentno mlijeko, emolijentna krema, emolijentni balzam i emolijentni sprej.

Svi EXOMEGA CONTROL proizvodi trenutno i dugotrajno umiruju, hrane i ojačavaju kožnu barijeru. Smanjuju frekvenciju vrhunaca suhoće. Ultra-bogate, bogate i fluidne teksture, lako se nanose, brzo se upijaju s „dry touch“ završetkom za brzo oblačenje. Mogu se koristiti na licu i tijelu.

Dodatna posebnost EXOMEGA CONTROL mlijeka, kreme i balzama (200 ml) proizvoda jest u tome što dolaze u eko dizajniranim, tubama bez kutija. Tube su izrađene od 33% manje plastike

koja je reciklirana i reciklabilna. To bi značilo, 7 tona manje plastike na Exomega tubama na godišnjoj razini!

Na atopijskoj koži ponekad se manifestiraju alergijske reakcije koje, uz već prisutan osjet neudobnosti, dovode do povećane osjetljivosti i reaktivnosti kože. Upravo za takvu kožu, A-DERMA je formulirala sterilni kozmetički proizvod koji pruža najvši stupanj sigurnosti, EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam. Patentirana tehnologija proizvodnje omogućuje kreiranje proizvoda
bez dodatka konzervansa. Trenutno i dugotrajno umiruje crvenilo i iritacije, hrani i ojačava kožnu barijeru te štiti ravnotežu mikrobioma. Za lice, tijelo i očne kapke. Bez parfema. Ispitan je na koži sklonoj alergijskim reakcijama.

Bogate je teksture, lako se nanosi, brzo se upija, s „dry touch“ završetkom za brzo oblačenje. Sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla, bez sastojaka životinjskog podrijetla. Nanosi se jednom dnevno na kožu očišćenu nježnim sredstvom bez sapuna, kao što je EXOMEGA CONTROL ulje za tuširanje.

Trenutno je u tijeku i posebna pogodnost prema kojoj u svim bolje opremljenim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, do 28. veljače, možete ostvariti popust od 25% na sve Exomega CONTROL i ALLERGO proizvode.

Preporučene maloprodajne cijene:
Exomega Control emolijentno mlijeko 200 ml, MPC=18,04 € (135,91 kn)
Exomega Control emolijentna krema 200 ml, MPC=18,04 € (135,91 kn)
Exomega Control emolijentni balzam 200 ml, MPC=18,04 €kn (135,91 kn)
Exomega Control emolijentni sprej 200 ml, MPC=22,28 € (167,10 kn)

Exomega Allergo emolijentni balzam 40 ml, MPC=11,81 € (89,00 kn)
Exomega Allergo emolijentni balzam 200 ml, MPC=24,03 € (181,04 kn)