Trendi modni dodaci za savršene zimske modne kombinacije

modne

Hladni i tmurni zimski dani lakši su uz vesele i šarene modne kombinacije koje automatski podižu raspoloženje. Ipak, znamo da niti jedan outfit nije potpun bez modnih dodataka poput cipela i torbi. Ove sezone birajte dodatke u zanimljivim uzorcima i bojama koje ćete moći kombinirati i nositi u svim prigodama. Kanadski brend Aldo ističe se svojom bogatom ponudom modnih dodataka koji odgovaraju baš svakom stilu odijevanja. Trenutno možete ostvariti do -50% popusta na veliki dio kolekcije jesen/zima, a u nastavku potražite must have komade ove sezone!

Čizme i torbe za svaki dan
Čizme su definitivno vrsta obuće u kojoj provodimo većinu zimskih mjeseci te ih nosimo baš svaki dan. Klasične gležnjače veliki su favorit jer pristaju svakoj kombinaciji, a štite nas od hladnoće i kiše. Za poslovne obveze odaberite smeđe čizme ukrašene efektnim zlatnim detaljem, a možete ih kombinirati na hlače, haljine ili suknje. Za malo hrabriji svakodnevni look odličan izbor su crne čizme na deblju petu koje će istaknuti vašu liniju. Aldo nudi i veliki izbor torbi pa će tako one različitih veličina, oblika i boja zasigurno podići cjelokupni outfit na višu razinu.

Začinite svoj outfit za izlazak
Ljubiteljice obuće s visokom petom u Aldu će pronaći veliki izbor popularnih čizama od tkanine koje su istovremeno izuzetno ženstvene i elegantne. Super su opcija za dane kada se želite malo više srediti, ali i za večernja druženja i izlaske. Naravno tu su i salonke koje su nepogrešiv izbor kada je riječ o obući za zabave i posebne prigode. Aldo varijanta ove popularne obuće dolazi s modernim pomakom – otvorena peta i decentni srebrni lanac koji ju čine još upečatljivijom. Možete kombinirati cipele i torbe u istoj boji za postizanje matchy look-a, ali se i poigrati torbama sa zanimljivim uzorcima, zlatnim detaljima ili lancima i spremni ste za nezaboravnu večer!

Komadi za muškarce sa stilom
Muška kolekcija modnih dodataka proteže se od sportskih tenisica, gležnjača, cipela i elegantnijih cipela, pa sve do kvalitetnih kožnih torbi u različitim oblicima. Muškarci mogu kombinirati kožne tenisice i smeđi ruksak za svakodnevne ležernije kombinacije u kojima će se osjećati ugodno i u trendu. Velika poštarska torba odlična je za posao jer u nju stane sve što vam je potrebno, a ujedno će istaknuti i najjednostavniju kombinaciju. Ljubitelji motorističkog stila mogu pronaći crne kožne gležnjače na vezanje koje u spoju s kožnom zimskom jaknom daju cool, buntovnički efekt.

Začinite svoje modne kombinacije uz savršene komade! Cijelu ponudu dodataka pogledajte u ALDO trgovinamau Zagrebu, Splitu i Rijeci te na službenom ALDO web shopu.