Sve za blagdansko darivanje na jednom mjestu

blagdansko darivanje

Ususret božićnim blagdanima BIPA Hrvatska otvorila je svoj prvi drogerijski pop up store u trgovačkom centru City Centar One East u Zagrebu koji će biti dostupan za sve posjetitelje do 24. prosinca. Otvaranje ovakvog tipa prodajnog mjesta rezultat je kontinuiranog ulaganja BIPE u inovacije i prilagođavanja potrebama i željama svojih kupaca.

Iz širokog asortimana odabrani su posebni proizvodi koji se mogu pronaći u blagdanskom razdoblju na BIPA pop up prodajnom mjestu kako bi kupnja božićnih poklona prošla uz što manje stresa i bez beskonačnog čekanja u redovima. Osim atraktivnog izbora parfema najpoznatijih svjetskih brendova, ponuda sadrži i brojne omiljene proizvode iz područja dekorativne kozmetike. Također, u BIPA pop up store-u naći će se i brojni proizvodi za blagdansko darivanje kao što su mirisne svijeće, dekoracije te beauty uređaji za njegu kose, tijela i lica.

Za one neodlučne, na raspolaganju je prodajni tim koji će im savjetima pomoći u izboru savršenog poklona i time božićnu kupovinu napraviti što jednostavnijom i ugodnijom. Kao dodatnu pogodnost za svoje kupce BIPA je osigurala besplatno omatanje poklona u pakiranju po želji, a vikendima u poslijepodnevnim satima sve posjetitelje čeka besplatno savjetovanje za njegu kože i pravilno nanošenje dekorativne kozmetike. U sklopu BIPA pop up prodajnog mjesta nalazi se i uređaj za analizu kože, kako bi posjetitelji očitali trenutno stanje kože i na temelju toga dobili savjete za svakodnevnu njegu.

Potrebe naših kupaca su nam uvijek na prvom mjestu, stoga im želimo osigurati što jednostavniju kupovinu prilikom odabira poklona za sebe i svoje najmilije u ovom blagdanskom periodu. Poseban naglasak u poslovanju stavljamo na inovacije, pa smo iznimno ponosni da smo, vodeći se svjetskim trendovima, napravili i ovaj put korak dalje i otvorili prvi BIPA pop up store u Hrvatskoj.” – izjavio je Kay Pataki, glavni izvršni direktor BIPA Hrvatska.

Kupovina božićnih poklona samo je jedna od stvari na to do listi koju je potrebno obaviti tijekom blagdanskih dana, stoga se BIPA pobrinula da na jednom mjestu pronađete sve što je potrebno za blagdansko darivanje, kako biste nepobjedivo kročili kroz sve svoje svakodnevne izazove.