MOVIEMIX – 14 dana besplatnog uživanja u kompletnoj ponudi

MOVIEMIX

Platforma MOVIEMIX svim je korisnicima dostupna na sljedećim vrstama uređaja: preko TV aplikacije, mobilne aplikacije, tableta ili preko internetske stranice (www.moviemix.eu). Ususret predstojećim blagdanima, za sve nove korisnike, od 24. prosinca 2022. u ponoć do 6. siječnja 2023. u 23:59 sati, omogućena je besplatna registracija na platformu MOVIEMIX i uživanje u njenoj kompletnoj ponudi. Tako korisnici umjesto 7 dobivaju 14 dana kako bi odlučili žele li nastaviti biti registriranim članovima MOVIEMIX-a po cijeni od samo 3,98 eura.

Svi oni s već istančanim filmskim ukusom, ali i oni koji žele dublje zaroniti u svijet Sedme umjetnosti, na ovoj, uistinu, specifičnoj filmskoj platformi imaju priliku upoznati se s nekima od najvećih filmskih remek-djela, ali i s filmografijama nekih od najcjenjenijih redatelja današnjice kao što su Pedro Almodóvar, Woody Allen, Wong Kar-wai, Bong Joon-ho, Hirokazu Kore-eda, Charlie Chaplin, Federico Fellini, Jim Jarmusch i mnogi drugi. Streaming platforma MOVIEMIX jedinstvena je upravo po tome što se na istoj, u visokoj HD rezoluciji, mogu gledati filmovi koji nisu dostupni na niti jednoj drugoj filmskoj platformi u nas što MOVIEMIX čini ekskluzivnim streaming servisom za najkvalitetnije filmove.

Na platformi MOVIEMIX već se sada nalazi više od tisuću naslova od čega igrani filmovi čine većinu ponude. Među njima svakako treba izdvojiti one nagrađene Oscarom, redom filmove „Minari“, „Još jednu runda“, „Parazit“, „Zelenu knjiga: Vodič za život“, „Spotlight“, festivalske pobjednike kao što su „Obiteljske veze“, „Ja, Daniel Blake“, „Tijelo i duša“, „Sinonimi“, najveće dragulje azijske kinematografije „Sjećanja na ubojstvo“, „Sluškinja“, „Izgaranje“, „Vidio sam vraga“, „Simpatija za gđu Osvetu“, zapažene uratke skandinavske kinematografije poput „Lova“, „Čovjeka zvanog Ove“ i „Kon-Tiki“. Veličanstvena ponuda također sadržava i stotine kvalitetnih filmova europske produkcije snimljenih unatrag posljednjih desetak godina. Posebna je pozornost posvećena dokumentarnom segmentu u sklopu kojeg pretplatnici mogu uživati u dugometražnim dokumentarcima i dokumentarnim serijalima, od kojih je određeni broj sinkroniziran na hrvatski jezik, prvenstveno putopisi.

Svi igrani i dokumentarni filmovi te dokumentarni serijali na MOVIEMIX-u raspoređeni su u zasebnim kategorijama. U skoro dvadeset različitih kategorija korisnici MOVIEMIX-a u svakom trenutku, u udobnosti vlastitog doma, sami mogu odabrati što i kada žele gledati odnosno, žele li gledati komediju, romansu, akciju, triler, znanstvenu-fantastiku, fantaziju, biografski, obiteljski ili animirani film, ali također i žele li uživati u gledanju festivalskog laureata, dobitnika Oscara, film snimljen prema književnom predlošku ili neki od najbolje ocijenjenih filmova prema internetskoj stranici IMDb.

Streaming servis MOVIEMIX u Hrvatskoj pokrenuo je Discovery film, tvrtka koja je već više od trideset godina vodeći distributer u području kino i VoD distribucije nezavisnih filmova na području cijele regije. Pored kino i VoD distribucije, Discovery film je unatrag deset godina pokrenuo i dva filmska kanala – KinoTV i DokuTV – dostupna putem kabelskih operatera, ali najveći ponos tvrtke svakako predstavlja pokretanje i organizacija filmskog festivala u Vukovaru.