Istaknite svoju ženstvenost i zasjajte u čarobnim La jupe haljinama

la jupe

Sanja Dujmović svojim nas je La jupe kreacijama još prije nekoliko godina uvela u bajkoviti svijet ženstvenih linija koje naglašavaju individualnu ljepotu, eleganciju i posebnost svake žene

Ove godine u ulozi ambasadorice ženstvenosti i graciozne ljepote našla se Dona Lugonja Petković, jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica, koja je savršeno nosila novu La jupe kolekciju haljina i s lakoćom prenijela svu čaroliju i profinjenost blagdana.

Hotel Esplanade poslužio je kao prelijepa blagdanska kulisa pred nepogrešivim objektivom Karmen Poznić koju dobro poznaju svi zaljubljenici u modu i koja uvijek opravda povjerenje.
Za frizuru se pobrinuo tim Salona Sophie, a Doninu ljepotu šminkom je istaknuo naš poznati vizašist Marko Tolić.

Modni brend La jupe prisutan je od 2015. godine i do sada je stekao veliki broj vjernih klijentica koje njihove haljine biraju za različite prilike, bilo da se radi o najsvečanijim životnim događajima, važnim poslovnim situacijama ili svakodnevnom osobnom stilu. Bez obzira na prigodu, La jupe je dokazao da su njihove haljine prikladne za različite događaje, a da pri tom ne kompromitiraju vlastiti stil i klasičnu eleganciju.

Nova kolekcija haljina inspirirana je podjednako ženskom snagom i nježnošću, samouvjerenosti žene i njezinom samozatajnosti, te klasičnom ljepotom i suvremenošću. Dona je pokazala kako nositi La jupe haljine, no ne sumnjamo da će mnoge vjerne pratiteljice hrvatske modne scene ove blagdane na svoj način zasjati u jednoj od predivnih haljina iz nove kolekcije.

Predstavljena kolekcija posebna je po odvažnim linijama koje nikada ne otkrivaju previše već decentno ističu ženske obline prateći liniju tijela, ali uvijek s naglašenom dozom romantike. Posebnost ove kolekcije su ženstvene haljine koje stvaraju efekt glamura i svečanosti.

U prikazanim kreacijama, La jupe jako dobro balansira različite materijale i boje s čipkom, perlicama i šljokicama, nabranim rukavima i dužinama haljina, te demonstrira mnoge novitete njihovog izričaja za koje smo sigurni da će se vrlo brzo naći u mnogim ormarima poznatih Hrvatica i svih zaljubljenica u modu.

Svaka se haljina savršeno uklapa u blagdansku bajkovitu atmosferu, ali i u druge svečane dnevne i večernje prilike u kojima ćete poželjeti zasjati i osjećati se dobro u svojoj koži.

Kvalitetni i fini materijali, vrhunska izrada i potpuna pažnja posvećena svakom detalju zaštitni su znak branda La jupe u kojem se posebno ponose osobnim pristupom klijenticama. Haljine se ručno šivaju, a proces izrade svake haljine je personaliziran. Svoju haljinu možete potražiti na web stranici La jupe ili na Instagram profilu brenda.