Zimski odmor po mjeri: Alpski šarm i južnotirolska snježna bajka

zimski odmor

Zimski odmor u Alpama je čaroban, a naša je preporuka koruški Nassfeld. Smješten na sunčanom jugu Austrije, gdje se nalazi najveće i najmodernije skijaško područje s 30 modernih žičara i 40 različitih staza dugih 110 kilometara, najdužom osvijetljenom skijaškom stazom u Alpama te Snowparkom Watschiger Alm!

Iznenadite se otkrivanjem Južnog Tirola u Italiji, oduševit ćete se! Ako ste željni avanture i adrenalina, Kronplatz i njegova okolica imaju izvrsnu ponudu. S ukupno 119 kilometara skijaških staza, Kronplatz je jedno od top odredišta zimskih sportova.

Snježne padine, vrhunski smještaj, mnoštvo aktivnosti za svaku dob i ukus, vrhunska gastronomska ponuda, opuštanje u wellnessu i bazenima, dječje igraonice u kojima mašta nema granica… sve to očekuje vas u Falkensteiner Hotelu Sonnenalpe, Falkensteiner Hotelu & Spa Carinzia i Falkensteiner Hotelu Kronplatz.

Bilo da želite doživjeti zimsku romantiku udvoje pokraj bazena ili u vožnji kočijom po snijegu, uživati s obitelji u sanjkanju ili skijanju, uzeti vremena i posvetiti se duhu i tijelu u raznovrsnoj spa ponudi ili doživjeti adrenalinsku avanturu života, mogućnosti su neograničene. Samo je potrebno odabrati – Koruška ili Kronplatz!

Obiteljski odmor bez premca
Smješten na nadmorskoj visini od 1.500 m, direktno na stazama, u skijaškom i avanturističkom raju Koruške Nassfeldu, Falkensteiner Hotel Sonnenalpe nudi pregršt sadržaja za sve uzraste. Dok iskusni skijaši mogu uživati u vrhunski uređenim stazama, najmlađi početnici prve spustove mogu odraditi u školi skijanja koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Tu je i mogućnost iznajmljivanja sve potrebne opreme za nezaboravan dan na snijegu cijele obitelji.

A kada se roditelji požele opustiti i uzeti predah u spa, mogu to učiniti bez brige jer im je na raspolaganju profesionalno čuvanje djece u Falky-Almlandu, čarobnom i zabavnom mjestu iz kojeg se svako dijete vraća s ogromnim osmjehom.

Zimski odmor – Hotel Sonnenalpe

Um i tijelo u savršenom skladu
Krenite na sportsko putovanje puno uzbudljivih otkrića uz impresivnu kulisu alpske panorame i do mile volje isprobajte široku ponudu aktivnosti u Nassfeldu. Ostavite svakodnevicu iza sebe kako bi tijelo i um doveli u savršen sklad pomoću sporta i wellnessa u Falkensteiner Hotelu & Spa Carinzia koji se nalazi izravno na dolinskoj postaji Millenium-Expressa.

Na raspolaganju vam je Acquapura SPA od 2400 m² s grijanim unutarnjim i vanjskim bazenima, aktivni programi koji uključuju jogu i meditaciju te brojne aktivnosti poput planinarenja i klizanja. Kao točka na i tu je i fenomenalna sezonska i regionalna kuhinja s mediteranskim utjecajima koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Odmor iz snova za sve
Falkensteiner Hotel Kronplatz s 5 zvjezdica nudi jedinstvena iskustva zimovanja u neposrednoj blizini najpoznatije planine u Južnom Tirolu. Ovdje je gastronomska ponuda upravo savršena, a za mlađe goste brinu i dodatnim dječjim jelovnicima.

Oni koji traže mir i tišinu mogu uživati u ekskluzivnim područjima samo za odrasle (od 14 godina) u Acquapura Mountain SPA koji njeguje filozofiju četiri planinska elementa. Tu je i bazen na krovu te panoramski prostor za odmor s fantastičnim pogledom na planine. Za adrenalinske izlete i sportske želje brine se Experience Concierge i kreira jedinstvene atrakcije baš za vas.

Zimski odmor – Falkensteiner Hotel Kronplatz

Falkensteiner zimski bonus
Koje god odredište odaberete ove zime, kao poseban dar primit ćete “Resort Credit” u vrijednosti od 50 € po sobi/boravku za tri ili više noći, a 100 € po sobi/boravku za pet ili više noći. Ovaj bonus možete koristiti za hotelske interne usluge poput spa tretmana ili najma skija.

Provedite zimski odmor iz snova s Falkensteiner potpisom.