Ostavite novčanik kod kuće i plaćajte Garmin satom

garmin pay

Garmin Pay ™ je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke.
Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay ™ koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay™ je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay ™ omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Garmin Pay™ funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima
Uz Garmin Pay™ vlasnici podržanih Garmin satova mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje. Drago nam je što nas je i Erste banka podržala i omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice, rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska”.
Ambasador Garmin Pay™ usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak rekao je: „Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin Pay™ na mojem Fenix 6 solar satu.

Gdje možete upotrebljavati Garmin Pay™?
Gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Provjerite koje su trgovine uključene. Popis se stalno povećava.

Je li kupnja putem sata sigurna?
Možete odahnuti i sa sigurnošću plaćati. Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin Pay ™ štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

Detaljnije upute o korištenju Garmin Pay™ aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj Garmin internetskoj stranici i internetskoj stranici Erste banke.

Pogledajte zemlje u kojima je usluga podržana, mrežu za plaćanje i informacije o bankama izdavačima kartica ovdje.

PR