Bicikliraj na Mjesecu uz novi Bikademy Studij

bicikliraj

Bikademy, inovativni cikloturistički proizvod, otvorio je novi Studij – Novalja sa sjevernim dijelom otoka Paga uz poruku Bicikliraj na Mjesecu.

Pag s razlogom nazivaju Mjesečevim otokom zbog njegovog istočnog dijela koji svojim krajolikom ogoljenim od bure podsjeća na mjesečevu površinu. Koristeći Mjesec kao lajtmotiv, Bikademy je pokrenuo kampanju “Cycling on the Moon” u kojoj ističe da ne moramo daleko putovati da bismo našli jedinstvena iskustva.

Bikademy funkcionira poput akademije čiji se korisnici nazivaju Bikademy Studentima. Da biste postali Bikademy Student potrebno je preuzeti i registrirati se na besplatnu Bikademy aplikaciju. U aplikaciji su ponuđeni Studiji koji predstavljaju određenu regiju ili grad. Unutar Studija nalazi se popis Ispita, lokacija unutar Studija, do kojih je potrebno biciklirati i napraviti check-in putem aplikacije. Studij se polaže tako da se napravi check-in na svakom Ispitu nakon čega Bikademy nagrađuje Studente darovima sponzora Giant Hrvatska.

Studij Novalja sastoji se od sedam Ispita: šarmantno mjesto Lun, popularna Novalja i plaža Zrće, Novaljsko polje, nevjerojatna utvrda Svetojanj, plaža Ručica te Žigljen.

Kampanja je započela objavom ovog videa
Krešimir Herceg, vlasnik Bikademy-a, ističe da je bicikl idealno sredstvo za istraživanje destinacije jer je dovoljno spor za doživjeti okolinu, a dovoljno brz za prijeći veće udaljenosti što je idealno za istraživanje sjevernog dijela Paga.

Kao proizvod, Bikademy se nadopunjava s projektom Pag Outdoor koji brendira destinaciju kroz outdoor turizam. “Uz sinergiju i povezivanje, Novalja formira novu sliku. Osim party destinacije, postaje i destinacija idealna za aktivni turizam što je vidljivo po kontinuiranom rastu aktivnih turista“, dodala je direktorica TZ grada Novalje, Marina Šćiran Rizner.

Kako dodaju u Bikademy-u, za posjet Mjesecu potreban je samo bicikl.

Otvaranje ovog Studija omogućili su Turistička zajednica grada Novalje, PPD i Enna Grupa, a nagrade, kao i uvijek, osigurava Giant Hrvatska.