Predstavljena nova Zalando designer kampanja

zalando designer

Zalando, vodeća europska modna i lifestyle platforma, objavila je novu kampanju “PORTRETI NOVE GENERACIJE”. Kampanja predstavlja najpoželjnije lookove iz Zalando Designer kolekcije, stilizirane od strane inspirativne skupine umjetnika i kreativaca.

Nova suradnja rezultirala je svježim idejama i odvažno stiliziranim lookovima. Pariški stilist Edem Dossou okupio je svoje bliske prijatelje, fotografa Justina Frencha, konzultanticu Laurence Kleinknecht, kasting redateljicu i DJ-icu Dourane te modela i pjevačicu Melissu Bon, s namjerom da predstavi njihove jedinstvene individualne stilove kroz najnoviju Zalando Designer ponudu. Nova generacija mode utjelovljena je u klasičnom stilu školskih godišnjaka, sa stiliziranim lookovima nekih od najvećih dizajnerskih brendova dostupnih na Zalando platformi danas, uključujući: 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh i Vivienne Westwood.

U kampanji su istaknuti individualni i grupni portreti, iz objektiva fotografa Justina Frencha, stilizirani od strane Edema Dossoua u produkciji Kitten Productions. Kampanja će biti objavljena na Zalando webu i kanalima na društvenim mrežama, sve do 2. listopada, 2022.

Zalando Designer kategorija odredište je vrhunske modne inspiracije na kojem kupci mogu pronaći etablirane i nove brendove. Designer ponuda uključuje dizajnerske brendove kao što su: Missoni, Erdem, gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel i MM6, Victoria Beckham, Proenza Schouler i Roksanda. Zalando Designer nudi izbor, kako kupcima tako i brendovima, istovremeno radeći na unaprjeđenju održivosti, raznolikosti i uključivosti.