Koju ulogu ima rasvjeta u uređenju interijera

rasvjeta

Iako nam rasvjeta možda nije prva pomisao pri uređenju doma, neophodno joj je posvetiti određeno vrijeme jer izbor rasvjete vrlo bitan faktor u postizanju željene atmosfere prostora. Bilo da vas čeka kompletno postavljanje osvjetljenja ili ste samo željni sitnih promjena u svojem interijeru, novi Lesnina katalog donosi mnoštvo zanimljivih opcija rasvjete za uljepšavanje svakog kutka doma. Osim toga, novi i raznoliki izbor rasvjete u Lesnina trgovinama i na webshopu odgovara različitim stilovima uređenja doma.

Viseće, podne ili stropne LED svjetiljke idealan su izbor za one modernije interijere dok su svjetiljke s elementima drva točka na „i“ prostorima s industrijskim dizajnom. Mogućnost podešavanja jačine svjetlosti pomoći će u kreiranju savršene atmosfere i stvaranju nove dimenzije prostora.

Kako opremiti dom raskošnom, ali i funkcionalnom rasvjetom?
Osvjetljavanje prostora osim što mora biti estetski atraktivno, mora biti i funkcionalno. Kada je riječ o funkcionalnosti, tada je pametna rasvjeta pravi izbor. Lakoća upravljanja, memorijska funkcija, izmjenjivanje boje ili temperature boje samo su neke od benefita kod biranja pametne rasvjete za vaš životni prostor.

Posebno su zanimljive svjetiljke koje kombiniraju metal i samu žarulju. Nekoć bi pomislili da nešto nedostaje takvom tipu svjetiljka, a danas ih uvrštavamo u jedno od najpopularnijih rješenja rasvjete koje svaki interijer čine upečatljivim. Njihov jednostavan dizajn savršeno se uklapa u razne prostore stoga su izvrstan izbor za one koji svoj dom žele osvježiti novitetom.

Kako bi vaš interijer zablistao u najboljem izdanju Lesnina XXXL pripremila je veliki izbor svjetiljka u svim svojim trgovinama i na webshopu. Do 30.9.2022. u tijeku su i popusti, do 40% na različite oblike unutarnje rasvjete.