Osobni modni ukus i GLAMI stvaraju personalizirano iskustvo kupnje

Tko bi prije mnogo godina mogao pomisliti da možemo doživjeti modni shopping uz pomoć virtualnog stilista? Pa, s novim načinom pretraživanja i kupnje modnih proizvoda koji je nedavno pokrenuo GLAMI, vodeća europska platforma za otkrivanje mode, budućnost je bliža nego ikada!

Počevši od kratkog kviza koji se uglavnom fokusira na fotografije popularnih brendova, veličine i druge modne preferencije, u samo nekoliko minuta svaki kupac može vidjeti prilagođenu, organiziranu i pažljivo odabranu ponudu proizvoda, koju je GLAMI pretražio iz stotina internetskih trgovina, kao što bi i pravi stilist to učinio za vas!

Ovaj inovativni napredak u tehnologiji strojnog učenja olakšat će put pretraživanja svima donoseći personalizirani, suženi izbor proizvoda na vaš zaslon, a koji platforma GLAMI pretražila iz široke i raznolike ponude. Na taj način GLAMI svakom ljubitelju mode pojednostavljuje kupnju i štedi dragocjeno vrijeme. Cilj nije samo pokazati točne stvari koje imate u svom ormaru ili na umu, već zapravo otkriti i nove modne dizajnere i brendove. GLAMI nudi ovo hiperpersonalizirano iskustvo otkrivanja novih brendova i usporedbe cijena.

Uz podršku ove pametne tehnologije, korisnici će moći vidjeti modne preporuke i ponude svojih omiljenih brendova na temelju svog osobnog modnog ukusa. Što više kupac koristi GLAMI, to će se on više prilagođavati stilu i ukusu pojedinca.

U današnje vrijeme potrošači traže sve više personalizacije i polako se umaraju od vrlo širokog izbora između trgovina i modnih brendova. U konačnici samo žele što prije i na jednom mjestu pronaći upravo ono što im se sviđa. Svojom tehnologijom strojnog učenja, slično drugim personaliziranim platformama kao što su Spotify i Netflix, GLAMI će „pročitati“ stilski ukus korisnika, a da korisnik ne mora prelistavati opsežan katalog koristeći razne filtere u potrazi za željenim proizvodom. Što više detalja, lajkova i odabira, prijedlozi će biti bolji i personaliziraniji.

Ali što ako volite pregledavati GLAMI na tradicionalan način? I dalje možete pretraživati pomoću trake za pretraživanje, filtera itd., ali stavke imaju prioritet na temelju vaših preferencija.

Modni ukus iznimno je osoban i jedan je korak objediniti svu modu na jednom mjestu, štedeći klijentima vrijeme od pretraživanja stotina web stranica. No, prilagođavajući odabir modnih komada stilu svakog pojedinca i prikazujući samo relevantnu ponudu, stvaramo vrhunsko modno shopping iskustvo kakvo samo GLAMI može pružiti.

Štedite vrijeme kupujući na glami.hr.