Vodič koju obuću spakirati za ljetni odmor

Prilikom pakiranja za obiteljski odmor važno je ponijeti udobnu i praktičnu obuću za sve članove obitelji. Naša ljetna avantura puno je zabavnija uz udobne i kvalitetne cipele. Iako nekada stresno, pakiranje za godišnji odmor događaj je kojem se svi veselimo. Stoga, Mass je pripremio par savjeta koje cipele spakirati za ovogodišnje obiteljsko ljetovanje.

Broj 1. Za dnevno lutanje romantičnim morskim ulicama
Prozračne natikače idealne su za dnevna lutanja. Obuća koja je lagana na nozi i lako se održava, a sve popularnije „crocsice“, mega trend su i ovog ljeta. Djeca će izabrati natikače s motivom omiljenih likova iz crtića, dok tinejdžeri će izabrati popularne Nike ili Adidas natikače. Glamurozne majke, žene ove sezone izabrat će natikače s detaljima poput remenčića i bottega pletenice. Nikako ne smijemo zaboraviti ni muškarce koji su ove sezone moramo priznati najviše trendi. Natikače u stilu Birkenstock, u raznim bojama plijenit će poglede.

Broj 2. Za ugodno „šljapkanje“ po plaži
Japanke su svakako najtipičnija obuća za plažu, a popularne su i zbog jednostavnosti nošenja. Zaista jednostavna i praktična obuća osim za plažu, prikladna je i za opuštene večeri u restoranima uz more. Pripadnice nježnijeg spola zaljubit će se u modele sa šljokicama, srcima i zanimljivim printevima, dok će muškarci igrati na sigurno i odabrati modele u tamnijim bojama.

Mass_Ipanema Maxi fashion II_199,00kn

Broj 3. Za duge večernje šetnje uz more
Ljeto je godišnje doba kada ne nedostaje prilika na kojima možemo obući elegantne cipele, večera u restoranu svakako je jedna od mnogih. I ove godine jedan od najdražih trendova u ženskoj obući sandale na platformu. Nakon što vam se uvuku pod kožu, u tren oka postat će omiljeni modni komad koji možete kombinirati uz sve. Stoga bi se u vašem koferu trebale naći i chic sandale s kamenčićima, kristalima, remenčićima i zanimljivim potpeticama. Ali ne zaboravimo ni mokasine, ovu popularnu mušku ljetnu obuću koja se može nositi i na bosu nogu. U kombinaciji s lanenom košuljom i kratkim hlačama, savršeno predstavljaju opušteni nautički stil.

Obuću koju ćete ponijeti sa sobom na godišnji odmor potražite na policama MASS trgovina i webshopu!