Znate li uspostaviti poziv putem pametnog sata?

Jeste li u potpunosti upoznati sa svim korisnim i tehnološki naprednim funkcijama koje vam nude razni pametni uređaji koje koristimo na svakodnevnoj bazi? Većina nas se ubrzo nakon početnog oduševljenja novom tehnološkom igračkom ograniči na one najpotrebnije koje su bile glavni razlog za kupovinu uređaja. Međutim, sve naprednije generacije uređaja, baš poput nedavno predstavljenog pametnog sata Huawei Watch GT 3 Pro, mogu savladati puno više zadataka nego što mislimo.

Kad smo kod vašeg znanja i mogućnosti stručnog rukovanja pametnim uređajima – jeste li ikad pokušali razgovarati s nekim putem pametnog sata? Ako niste, ne brinite, nije kasno. Pokazat ćemo vam kako savladati Bluetooth i predstaviti još iznenađujućih značajki novog Watch GT 3 Pro pametnog sata.

Nikada ne propustite poziv uz opciju Bluetooth poziva
Naši pametni telefoni su uz nas gotovo bez prestanka. Međutim, postoje situacije poput treninga ili privremenog ostavljanja telefona u drugoj prostoriji, kada je praktičnije koristiti opciju Bluetooth poziva koju nudi pametni sat. Kroz Huawei Health aplikaciju uparite telefon sa svojim Huawei Watch GT 3 Pro pametnim satom. Vrlo jednostavno i brzo povezivanje putem odabira odgovarajućeg uređaja s popisa dostupnih omogućava vam da primate ili odbijate pozive i kad niste kraj svog mobitela. Glasnoću podesite okretanjem rotirajuće krunice na satu. A ako želite sami nazvati nekoga, uđite u aplikaciju ‘Kontakti’ na svom pametnom satu i odaberite željeni kontakt s popisa. Uz opciju dostupne liste kontakata vaših prijatelja, obitelji ili kolega, možete vidjeti i listu svih poziva.

Budite uvijek dostupni. Ili bar onda kad želite biti dostupni
Vrlo često umjesto uspostave klasičnog poziva, pišemo tekstualne poruke. Ako spojimo pametni telefon i Huawei Watch GT 3 Pro, možemo biti sigurni da će uz pozive i sve primljene poruke biti evidentirane na pravi način. Kako bi pokrenuli ovu opciju i dobivali obavijesti o porukama, nužno je prvo dati pristanak na primanje obavijesti u aplikaciji Health na svom pametnom telefonu. Odaberite opciju „Obavijesti“ i na listi aplikacija odaberite one čije informacije želite vidjeti na svom pametnom Watch GT 3 Pro satu. Tako kad dobijete novu poruku, vaš pametni sat će vibrirati kako bi vas o tome obavijestio i prikazat će poruku na zaslonu. Osim primanja poruka, ovaj fenomenalni pametni sat omogućava opciju odgovaranja na poruke pomoću unaprijed definiranih odgovora tako da možete brzo odgovoriti na poruku koju primite. Ako želite personalizirati unaprijed pripremljene poruke sa svojim omiljenim frazama, možete ih dodati na popis brzih odgovora putem aplikacije Health na vašem pametnom telefonu.

Prilagodite svoj pametni sat svom stilu
Moderni pametni sat nije samo komad nosive tehnologije, već i estetski modni dodatak čiji se dizajn, u odnosu na tradicionalne satove, može stilski personalizirati na mnogo različitih načina. Huawei Watch GT 3 Pro dostupan je u dvije različite veličine – 46 i 43 mm. Riječ je o četiri različita modela napravljena na bazi od titanskog ili keramičkog kućišta. Oba kućišta se mogu prilagoditi različitim remenima kao što su keramički, kožni, fluoroelastomerni i titan metalni remeni. Osim toga, Watch GT 3 Pro možete dodatno personalizirati s velikim odabirom lica sata koji se razlikuju po dizajnu, temi i informacijama koje vidite kada pogledate sučelje. Novi Huawei pametni sat također je opremljen novom značajkom Healthy Living Shamrock koja će procvjetati na licu vašeg sata kada završite sve zdravstvene aktivnosti planirane za taj dan. Sva dostupna lica satova možete pronaći u aplikaciji Health na vašem pametnom telefonu.

Pripazite na svoju aktivnost i zdravlje
Redovita tjelesna aktivnost ključna je komponenta zdravog i balansiranog života. Često ne shvaćamo da čak i kratke tjelesne aktivnosti tijekom dana, kao što je šetnja od autobusne stanice do kuće ili usisavanje stana, omogućavaju pravilno funkcioniranje našeg tijela i metabolizma. S dodatkom poput Huawei Watch GT 3 Pro pametnog sata možete jednostavno pratiti svoje dnevne razine aktivnosti, a nakon što odlučite napraviti promjene i postati aktivniji, vaš pametni sat će vam pomoći u tome. Huawei Watch GT 3 Pro opremljen je s više od 100 različitih sportskih opcija, čak i onih poput golfa ili ronjenja, što podrazumijeva da su vam sve opcije otvorene prilikom odluke o tjelovježbi po vašem izboru. Na primjer, pametni plan trčanja će prilagoditi plan treninga vašoj razini fitnes spreme i nastavit će se samostalno i intuitivno prilagođavati trenutnoj formi, tako da čak i tjedan dana pauze od treninga ne ometa napredak prema vašim zacrtanim ciljevima. Osim toga, dvofrekventno pozicioniranje omogućuje vam točnije određivanje zemljopisne lokacije, pa kada odlučite isprobati novu rutu trčanja, sat će vam pokazati put kući. Što se tiče praćenja podataka, TruSeen 5.0+ donosi daljnja poboljšanja u točnosti dinamičkog praćenja otkucaja srca i zasićenosti krvi kisikom. To vam omogućuje da kontinuirano pratite svoje zdravlje i fizički napredak. Pametni sportski asistent na zapešću, poput Watch GT 3 Pro omogućava lakše pokretanje i donošenje pametnih odabira koji nam zasigurno mijenjaju život na bolje.

Uz veliki broj funkcija i značajki koje mogu pomoći i olakšati mnoge aspekte svakodnevnog života, Huawei Watch GT 3 Pro pametni satovi postaju stvarni, elegantno dizajnirani, osobni asistenti. Odaberite model sata koji odgovara vašem stilskom izričaju, preuzmite aplikaciju Huawei Health na svoj pametni telefon i s njim povežite svoj Huawei Watch GT 3 Pro i oslobodite nevjerojatne mogućnosti korištenja koje će vam olakšati dnevne i poslovne obaveze.

Huawei Watch GT 3 Pro serija može raditi samostalno, ali će u većini slučajeva biti uparen s pametnim telefonom poput nedavno predstavljenog nova 9 SE koji svim kupcima zaključno do 28. lipnja nudi godinu dana besplatne zaštite zaslona od pada, pritiska ili udarca. Pametni satovi HUAWEI Watch GT 3 Pro mogu se lako sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

Učinkovit osobni asistent kojeg nosite na zapešću i koji je u potpunosti posvećen tome da postanete najbolja i najzdravija varijanta sebe, Huawei Watch GT 3 Pro zaista je pametni uređaj koji u kratkom vremenskom periodu opravda i premaši sva očekivanja.