Ovo su najpoželjnije boje za ljetni outfit

Ljeto je skoro stiglo, a s njime obilježavamo i dolazak laganih haljina, suknji, kratkih hlačica i sandala. Nije novost da vesele boje i ljetni uzorci prevladavaju iz sezone u sezonu, iako ljubav prema klasičnim komadima ostaje i dalje prisutna. Ovog ljeta u svom ormaru napravite mjesta za jarke boje koje će vas nadahnuti i ispuniti energijom. Ljetna odjeća i modni dodaci inspirirani su modom iz 2000-ih, a u kombinaciji s modernim trendovima idealna su prilika da pokažete svoju odvažnost te otkrijete i naglasite ženstvenost.

S dobro odabranim bojama uvijek možete osvježiti svoj look, bez obzira o kojoj se prigodi radilo. U nastavku vam donosimo komade u najpoželjnijim bojama za pravi ljetni outfit koje možete pronaći u Designer Outletu Croatia. Govoreći o ljetu i bojama, jedan od ljetnih favorita bez kojeg ne možemo zamisliti ormar je bijela boja. Različiti modeli bijelih haljina, hlača, jakni ali i modnih dodataka idealno će se uklopiti s drugim bojama i materijalima. Dodajte još zlatne naušnice s biserima ili ogrlicu i zaokružite cijeli look.

Patrizia Pepe bijele sandale, outlet cijena 1.362,00 kn
Patrizia Pepe plave sandale, outlet cijena 1.362,00 kn
GAP traper jakna, outlet cijena 314,00 kn

Unesite sunce u svoj ormar s komadima u veseloj žutoj boji. Mala žuta haljina izvrstan je odabir za duge ljetne noći, dok će se top u istoj nijansi savršeno uklapati uz odijelo i poslovni look.

XYZ (Kocca) top, outlet cijena 77,80 kn
Hugo Boss sako, outlet cijena 1.495,00 kn
Hugo Boss hlače, outlet cijena 973,00 kn
Hugo Boss šilterica, outlet cijena 237,00 kn
Optotim (Fendi) okvir za dioptrijske naočale, outlet cijena 1.702,40 kn
Aldo ogrlica, outlet cijena 70,00 kn
Patrizia Pepe prsten, outlet cijena 319,00 kn
Aldo sandale, outlet cijena 395,00 kn
Hugo Boss torbica, outlet cijena 1.323,00 kn

Visoko mjesto na listi najpoželjnijih ljetnih boja zauzima narančasta boja. Bilo da nosite odijelo, torbu ili papuče u ovoj boji, osjećat ćete se moćno i energično. Poigrajte se s bojama, a mi predlažemo kombinaciju narančaste s plavom bojom.

Patrizia Pepe blejzer, outlet cijena 1.764,00 kn
Patrizia Pepe hlače, outlet cijena 1.206,00 kn
Patrizia Pepe sandale, outlet cijena 1.362,00 kn
Mass torba, outlet cijena 54,50 kn
Aldo ogrlica, outlet cijena 70,00 kn
Patrizia Pepe prsten, outlet cijena 319,00 kn
Nine West torba, outlet cijena 291,85 kn

Zapamtite, detalji su ti koji čine razliku. Pronađite model naočala, uzorak ili nijansu koja će vas istaknuti u masi i učiniti vaš ljetni outfit jedinstvenim.

Ovog četvrtka, 9.lipnja u Designer Outletu Croatia vas očekuje Mrak četvrtak i mrak dodatni popusti na već snižene outlet cijene. Uz vaše najdraže brandove Hugo Boss, Ted Baker, Patrizia Pepe, Pepe Jeans, Desigual i brojne druge, svoja vrata u Designer Outletu Croatia otvara i Fashion & Friends outlet. Svi posjetitelji povodom otvorenja, od 9.6. do 23.6. mogu ostvariti -20% popusta na iznos iznad 400,00 kn. Fashion & Friends u ponudi ima odjeću, obuću i dodatke vodećih svjetskih modnih brandova kao što su Diesel, Replay, Guess, Calvin Klein, Liu Jo, Superdry, Patrizia Pepe, Steve Madden, UGG, Camper, Cesare Paciotti, Premiata i mnogi drugi.